in ,

Egyetlen fotón Tóta W. Árpád véleménye a magyarokról: “szarok vagyunk.”

A kép mindent elmond

“Egyetlen kép többet mond ezer szónál.”

Ez a HVG címlapjaira is igaz, ahol gyakran keresztényellenes grafikák is megtalálhatók. A művek elkövetője Kőhalmi Zoltán, komikusnak mondott akárki. Ő tervezi hosszú évek óta a HVG címlapjait.
Íme az elkövető arca:
Képtalálat a következőre: „kőhalmi zoltán”

Jól jegyezzék meg a pofáját! Soha nem merészelt más vallásokat gyalázni, csakis a keresztényt. Jellemző.

 

De vissza a HVG online változatára. Mi csak most vettük észre, mert kb. ennyire kedveljük és olvassuk a HVG-nek nevezet fake news gyárat, hogy Tóta W. Árpád megint elkövetett valami gyalázatot.
HVG, ízlelgessük kicsit. HVG, azaz Heti Világ Gazdaság.
Sem a világhoz, sem a gazdasághoz nincs köze az egykoron szebb napokat látott hetilapnak. Manapság már inkább csak egy ócska ellenzéki propaganda felület.

De most Tóta W. Árpádról szeretnénk szólni. Ő még a Sargentini jelentés elfogadása után tett egy öngyűlölő (tehát: “mi magyarok szarok vagyunk, szemét, lopós, tolvaj népség”) jegyzetet az okádásai közé, amit nemes egyszerűséggel egy Áder János köztársasági elnököt szarnak ábrázoló (valahogy ezt Göncz Árpáddal nem merte megtenni), és abba magyar zászlót tűző grafikával jelképezett.

 

Egyetlen kép többet mond ezer szónál.

Ezt gondolja rólunk Tóta W. Árpád. A magyarok szarok. A köztársasági elnök szar, a magyarok lopnak, stb.stb. Ez az a fülöncsípett öngyűlölő magatartás, amit Sebestyén Balázs is naponta elkövet Andy Vajna kormánybiztos rádiójában, a Rádió 1-en.

Identitás nélküliek, hiszen Balázska is akkor lenne boldog, ha a fia (Benett és Noel. Szép magyar nevek) jobban tudna angolul mint magyarul. Magyarul Sebestyén Balázs is úgy utálja a magyarokat, mint a szart. Pedig ebből (a magyarok szidásából) gazdagodott meg, ráadásul Magyarországon.
Na, ezekbe a fészekbe szaró liberálisoktól van veszélyben a mi hazánk. Ezektől az identitásnélküli, magyargyűlölő (öngyűlölő) senkiktől, akik akkora médiafigyelmet kapnak, hogy az már túlzás.

És ez a baj Tóta W. Árpáddal is. Divat a magyarokat szarozni, lopósnak, ócskának tartani minket. Mindezt nem egy más náció honfitársai teszik, ha nem Magyarországon élő, magyarul beszélő, itt született, itt adózó magyarok. És ez a baj…

 

Kedves Tóta W. Árpád, kedves Sebestyén Balázs!
Nem a magyarok, nem a Kárpát-medence magyarsága a szar, hanem Ti!
Csatlakoztatok azokhoz a liberális értelmiségiekhez, akik minket magyarokat “moslékzabáló”, “dagonyázó” senkiknek tart.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Toleráns liberálisok – Olasz baloldali egyetemisták Matteo Salvini meggyilkolására buzdítanak

Köhög a bolha: Ujhelyi László Kövér Lászlótól követel…mutatjuk mit.