in ,

Deutsch Tamás: a Gyurcsány-párt egy “magyar-allergiás” politikai szervezet

A Demokratikus Koalíció csak “dumál” arról, hogy ők a legeurópaibb párt

A Demokratikus Koalíció csak “dumál” arról, hogy ők a legeurópaibb párt; a gyakorlatban “igazi, tőrőlmetszett mucsai magatartást” mutatnak – így kommentálta a Fidesz európai parlamenti képviselője, hogy Dobrev Klára nem gratulált Járóka Líviának alelnökké választásához, míg ez fordítva megtörtént. Deutsch Tamás hozzátette: láthatóan a Gyurcsány-párt egy “magyarallergiás” politikai szervezet.

Fontos kulturális és neveltetésbeli hiányosságra utal Dobrev Klára udvariatlansága

– hangsúlyozta Deutsch Tamás. A Fidesz európai parlamenti képviselője hozzátette: egyértelműen látszik, hogy a Demokratikus Koalíció számára az európai érdekek fontosabbak a magyar emberek érdekeinél.

Deutsch Tamás az elmúlt napok brüsszeli történései kapcsán kiemelte, hogy a magyar kormány sikere, hogy a nyíltan bevándorláspárti Frans Timmermans és a magyarok támogatását elutasító Manfred Weber sem lett az Európai Bizottság új elnöke. Az EP-képviselő hangsúlyozta: Ursula von der Leyen személye bizakodásra ad okot, hogy változás lesz az elmúlt évek uniós politikájához képest. A képviselő kiemelte, hogy az eredmények egyértelműen azt mutatják, hogy a magyar miniszterelnöknek komoly befolyása van a brüsszeli döntéshozatalra.

Forrás: Hír TV; Fotó: MTI

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Magyar siker! – Michelisz Norbert győzött az első futamon

A horvátok is az orbáni úton – „Horvátország védi az EU határait”