in ,

Deák Dániel nekiment a Jobbiknak: a Jobbik ismét szembe köpte magát

Deák Dániel a XXI. Század Intézet vezető elemzője a saját közösségi oldalán, egy 2014-es – a Jobbik saját orgánumának számító – Alfahíren megjelenő cikk tükrében elemezte és értelmezte a párt legújabb érthetetlen megnyilvánulását.

Deák Dániel a XXI. Század Intézet vezető elemzője a saját közösségi oldalán, egy 2014-es  – a Jobbik saját orgánumának számító – Alfahíren megjelenő cikk tükrében elemezte és értelmezte a párt legújabb érthetetlen megnyilvánulását. Mint ismert és ahogy ezt vasárnap mi is megírtuk, a Jobbik közleményben reagált az amerikai választások eredményére, és szinte elsők között gratulált a baloldali liberális Joe Biden-nek, aki finoman szólva is gyanús körülmények között győzte le Donald Trumpot.  Az elemző többek között arra hívta fel a figyelmet, hogy a hat évvel ezelőtti cikk szerint Biden még az a cionista ördög volt, aki közvetlenül irányította Orbán Viktort. 

Az Alfahíres cikkben többek között olyan érdekességeket olvashatunk, hogy a magyar miniszterelnök és az USA akkori alelnöke telefonbeszélgetésének központi témája a magarországi Jobbik visszaszorítása volt, de szóba került Biden plágiumbotránya, illetve bizonyos ukrán gázipari érdekeltségek is. A világ ismét nagyot fordult, ezek a részek ezúttal már kimaradtak a Bidennek címzett tegnapi Jobbikos üdvözlő levélből. Deák Dániel ezzel kapcsolatban a következőket írta bejegyzésében:

Azt eddig is tudtuk, hogy a Jobbik a hatalom megszerzése érdekében minden kérdésben képes szembe köpni saját magát, de Joe Biden győzelme kapcsán még inkább nevetségessé tették magukat. Míg 2014-ben Balczó Zoltán a Jobbik ellen összeesküvő globális hatalom részeként beszélt az akkori alelnökről (lásd belinkelt cikket), 2016-ban pedig Vona Gábor gratulált Donald Trump győzelméhez, most már kitörő örömben gratulálnak Joe Bidennek és azt írják, Donald Trump vereségével a „félrevezetés és a tényeket figyelmen kívül hagyó tömegmanipuláció” szenvedett vereséget. A belinkelt cikk a Google tárolt verziója egy korábbi írásnak a jobbikos Alfahír nevű portálon, amelyet a mai napon töröltek az oldalról. Úgy tűnik, igyekeznek teljesen eltüntetni a múltat, de az internet nem felejt!

 

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A CNN már a függetlenség látszatáról is lemondott – Videó

Bayer Show: ez az USA vádolta Fehéroroszországot csalással? Videó