in ,

De zoknira nincs pénze – Luxuslakással bővült Hadházy vagyona

Zoknibővülésről nem tudni.

Hadházy Ákos némi fetrengéssel és egy lyukas zoknival szerepelt mostanában a hírekben. Hadházy a decemberi, pár száz fős kormányellenes tüntetésektől teljesen bevadulva politikustársaival beszabadult a köztévébe, ahol randalírozásba kezdtek. A Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos vizsgálata szerint az ellenzéki képviselők rendbontást követtek el. Így később, amikor biztonsági őrök kidobták őket az épületből, akkor eltávolításuk jogszerű volt.

 

Januárban Hadházy – Szél Bernadett-tel együtt – ismét beszabadult az MTVA épületébe, ahol az igénytelenség univerzális jelképét villantotta: felvételeken látható, hogy feslett, lyukas zoknit hordott.

A korábban LMP-s, jelenleg független képviselőnek pedig van mit a tejbe aprítani, zoknira is biztosan telne neki. 2019-es vagyonnyilatkozata alapján tulajdonosa egy 5000 négyzetméteres fácánkerti szőlősnek. Felerészben tulajdonosa egy 160 négyzetméteres szekszárdi lakóháznak. 2018-ban vásárolt egy szekszárdi 140 négyzetméteres lakást, aminek felerészben a tulajdonosa. A luxushobbijairól ismert Hadházynak egyébként a repülőgép-vezetés a kedvelt időtöltése, 2017-ben lízingelt egy Skoda Kodiaqot – írja az Origo.

 

(forrás: Bácskai Balázs, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá – Megszűnhet a Jobbik!

Megint német erőszak – Szélsőbaloldaliak támadtak a kölni városházára