in ,

Csütörtökön is szétverik a várost az agyhalott ellenzéki tüntetők – Már a Parlament ablakait is betörték

Sneider Tonyó a Jobbik elnöke és a Momentum, a DK és a Pm vezetői is a tömegben uszítanak, füstgránátokat dobálnak…

A Momentum elnöke dobott füstgránátot a rendőrökre

 

Soros-bérencek balhéznak a Kossuth téren. A tüntetők egy része provokálja a rendőrséget, amely az Országgyűlés épületét védi.

Füstgránátot dobtak a rendőrök közé. Fekete-Győr András Momentum elnök is meggyújtotta a gránátot. Azt mondta: nem bán semmit, bizonyos esetekben ilyen eszközökhöz kell nyúlni a hatékony tiltakozáshoz.

A Momentum elnöke mellett jobbikos, párbeszédes szimpatizánsok is provokálják a rendőröket, akik könnygázzal próbálják visszább szorítani a “tüntetőket”.

A helyszínen többek között feltűnt Sneider Tamás, Mirkóczki Ádám, Nyakó István szoci szóvivő és Hont András (a HVG propagandistája) is. Természetesen Jámbor András, a neomarxista Mérce.hu főszerkesztője is ott balhézik már.

Nagyon úgy tűnik, hogy a szerdai balhé után ismét utcára vonultak a bevándorláspárti Soros-bérencek, akiknek fontosabbak a migránsok jogai, mint a magyar emberek biztonsága. Sokan, akik most “tüntetnek” a parlament épülete előtt, nem tudják, mi mellett akarnak kiállni. Sajnos a nyugodt, békés demonstráció helyett ismét az erőszakot, a provokációt választották.

A kormány, a rendőrség azonban a józanság és a higgadtság oldalán áll.

 

(888.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Van egy rossz hírünk: jön a kurvahideg, szóval hamarosan vége a tüncizésnek

Bangóné és az agyhalál – Vízágyúsoknak nézte a tűzoltókat a szoci képviselő