in ,

Címlap kritika – Amikor négy nő osztja a libsiket

Új műsor a Hír Tv-n

Új műsor indult a Hír Tv-n, Címlap címmel. Mivel már Czeglédy Csaba is felfigyelt a műsorra, mi pedig eleve kedveltük a Címlapot, sőt, szerkesztőségünkből pedig több férfi kollégánk is fülig szerelmes lett első látásra a műsorban szereplő hölgyekbe, úgy gondoltuk meg kell kritizálni a műsort.

 

Külsőségek

A Címlapot Kis Kornélia vezeti.
A három állandó hölgy vendég pedig: Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Párkányi Eszter és Rácz Zsófia, az Alapjogokért Központ elemzői, de sokszor beugrik Horváth Zsófia is a 888-tól.
És ami a legjobb, hogy a hölgyek csinosak, és okosak is!

 

Tartalom

Mindig az elmúlt 1 hét történéseit elemzik, többféle szemszögből. Jobbágyi Zsófia az újságíró szemszögéből közelíti meg a közéleti eseményeket, a többiek pedig politikai, politológusi látásmódjukat villantják meg a közönségnek. A csupa férfiből álló Sajtóklub után különös élmény és érzés egy hölgykoszorút látni, és hallani, ahogy a libsiket oltják, sokszor igen keményen. Öröm nézni…

 

Humor

A Címlap egyik nagy erőssége a hölgyek humora, amiben gyakorlatilag minden adás bővelkedik. Ez külön jó szórakozást biztosít a nemzeti oldalon álló nézőknek. Nem hinnénk, hogy az osztást a libsik kedvelnék, bár a jelek szerint sok libsi is figyelemmel kíséri őket. Ugyanis a legutóbbi adásban kiemelték, hogy a maffiózó Czeglédy Csaba is foglalkozott velük, egy “kicsit” nőgyalázó módon nyilvánult meg Gyurcsány egykori ügyvédje, de hát mint tudjuk, a patkányozós ellenzéktől többre nem is számíthatunk.

 

A Címlap véleményünk szerint egy nagy húzás volt a Hírt Tv részéről, nem csodálkoznánk, ha a műsor népszerűsége hamarosan meredeken emelkedne.

 

Íme a legutolsó Címlap teljes adása:

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! – 83 millió bevándorló fér el Magyarországon egy tanulmány szerint! – Hivatalos dokumentumok. Mutatjuk.

Hoppá! – Kovács Zoltán odapörkölt a bevándorláspárti Washington Post újságírójának