in ,

Chuck Norris: A liberálisok szócsöve Hollywood

Chuck Norris méltatta Donald Trumpot és beszélt a történelemoktatás fontosságáról

Donald Trump politikáját méltatta az amerikai elnököt személyesen is ismerő Chuck Norris a Magyar Időknek feleségével közösen adott villáminterjúban, a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtő akciójának sajtótájékoztatóját követően. A kultúrharcos írásokat is rendszeresen közlő filmszínész szerint a liberális értékeket közvetítő hollywoodi produkciók hatása a hiteles történelemoktatással ellensúlyozható.

– Donald Trump nagyon jól végzi a dolgát, nem egy átlagos politikus. A jelenlegi amerikai elnökkel személyesen is találkoztam, még 1974-ben. Akkoriban mindenki azt várta tőlem, hogy megpróbálom megvédeni a világbajnoki címemet, amelyet már hat éve birtokoltam – idézte fel Chuck Norris lapunknak a feleségével, Gena Norrisszal közösen adott villáminterjúban tegnap, a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz adománygyűjtő akciójához kapcsolódó sajtótájékoztatót követően.

Nem szabad elveszíteni a jövő generációit – jelentette ki feleségével egyetértésben a színész
Fotó: Havran Zoltán

Szavai szerint ezért nagy meglepetést keltett, amikor Los Angelesben egy sajtótájékoztatón bejelentette visszavonulását, és a szintén jelen lévő Donald Trump odasétált hozzá, megkérdezte döntésének okát.

– Kellemes emlékeket őrzök arról a beszélgetésről. A visszavonulásom bejelentésekor 34 éves voltam, és hatszor egymás után a világ legjobbja lettem karatéban, tehát gyakorlatilag mindent elértem, amit lehetett, de mégsem volt könnyű a döntés.

Amikor Trump megkérdezett a jövőbeni ter­veimről, elmondtam neki, hogy a színjátszásba szeretnék belevágni, mire ő azt mondta, szerinte abban is sikeres leszek, sok szerencsét kívánt és barátilag hátbaveregetett. Azóta több interjúban is pozitív felhanggal tett említést rólam, ám a Los Angeles-i találkozás óta nem volt alkalmam személyesen beszélni vele – emlékezett vissza Chuck Norris.

A Facebook-oldalán kultúrharccal kapcsolatos cikket is rendszeresen közzétevő filmszínész lapunk kérdésére elmondta: a Trump elnököt a sikeres politikája ellenére érő folyamatos támadássorozat és a radikálisabb liberális szemléletmód terjedése részben annak köszönhető, hogy hollywoodi produkciókat olyan szócsőként használ fel a baloldali kulturális elit, amellyel a fiatal generációkat próbálja elérni.

– Ha nem tanítjuk meg rendesen a történelmet az utánunk jövő nemzedékeknek, akkor elveszíthetjük őket – fogalmazott egyetértőleg a Texasban élő házaspár.

Chuck Norris a sajtótájékoztatón egyebek mellett elmondta, hogy a hit és Isten segítsége gyermekkorától jelen van az életében. Kitért rá: amikor 1940-ben megszületett, a világra jötte után hét napon át nagyon beteg volt, de szerinte édesanyja imái megmentették az életét. Szavai szerint a kemény edzések mellett az istenhite segítette abban, hogy világbajnokká válhasson és címét hat éven át megőrizhesse.

– Isten nélkül filmsztár se lettem volna, és a hitből merítettem akkor is, amikor létrehoztam az alapítványomat, amely szegény sorsú gyerekeket tanít karatézni. Eddig harmincezren kerültek ki az iskoláinkból, sokan később egyetemre mentek, sikeresek lettek – sorolta Chuck Norris.

A Bruce Lee-vel is barátságot ápoló harcművész és felesége a szeretetszolgálat múlt szombati karácsonyi jótékonysági rendezvényének, a Cipősdoboz-gálának volt a házigazdája a Papp László-arénában, ahol nagyjából egyórás, karatéval induló, prédikációval végződő show-műsort vezettek.

Chuck Norrisról közismert, hogy a republikánusokkal szimpatizál, konzervatív nézeteket vall, például ellenzi az azonos neműek házasságát, az abortuszt és a drogliberalizációt.

Három évtized óta – adományokkal is – támogatja a Republikánus Pártot. A hazánkban is ikonnak számító híresség a 2016-os amerikai elnökválasztási kampány során arra figyelmeztetett, hogy egy újabb Clinton-elnökség – Hillary Clinton győzelme – súlyos következményekkel járna.

A jótékonykodásáról is ismert színész 1990-ben olyan szervezetet is létrehozott, amely harcművészeti oktatással próbálja elterelni a droghasználattól a tinédzsereket.

(forrás: Kárpáti András, magyaridok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Franciaország fellázadt. Németország felkészül…

Úgy néz ki, kedveli Chuck Norris Orbán Viktort