in ,

Brutális pöceszag a Siófokhoz tartozó Balatonszéplak-Alsón! Siófok polgármestere pedig nem tesz semmit

Már a fél település panaszkodik!

Döbbenetes szagra panaszkodnak a minket emailben megkereső helyi balatoni lakosok. Mivel a Balaton szívügyünk, próbálunk nekik segíteni. A déli parton található csodálatos kis településen, Balatonszéplak-Alsón egészen penetráns szagok terjengenek, és évek óta Siófok ellenzéki polgármestere, akihez a körzet tartozik, nem tesz semmit.

Egyre többen panaszkodnak, az ott lakók és az apartmanokat kibérlő turisták is (magyarok, külföldiek). Elmondásuk szerint ez a pöce szag nem valami turistacsalogató. Ráadásul a közelben található a Balaton déli partjának egyik legjobb fagyizója, az Aranytölcsér fagylaltozó is.

Aranytölcsér Fagylaltkert és Kávézó • Vendéglátók • Az Ízlelő

Nem beszélve a környék számos apartmanban lakó turistájáról, akik szintén szagolhatják a bűzt. Számosan éppen a bűz elől menekülnek Budapestről. A helyiek elmondása szerint egy nyomottabb idő esetén a település közepén található igencsak elavult, nyílt rendszerű szennyvíz átemelő termeli ezt a bűzt, még fotót is küldtek a “modern” tákolmányról létesítményről, íme:

 

Íme a széplaki szennyvízátemelő

Gyönyörű kis “kémény”, ahonnan nem a füst, hanem a szarszag árad kifele, egyenesen a lakosok orrába. A plakát szerint 5g már van, jó szagos.

 

 

 

 

 

Helyiek szerint már többször megkeresték a számos botrányról elhíresült ellenzéki polgármestert, Lengyel Róbertet, de ő évek óta nem tesz semmit, sem Széplakon, sem Siófokon, ez az ott lakók szerint meg is látszik a környéken. A kérésekre, kérdésekre pedig nem válaszol a polgármester úr.

Most mi is kérjük a polgármestert: cselekedjen, polgármester úr! Az ellenzék jó lenne, ha nem a Balaton lejáratásával, a lángosról való hazudozással, meg mészároslőrincezéssel foglalkozna, hanem valódi, helyi problémákkal, pl. azzal hogy elviselhetetlen a bűz Balatonszéplakon! A helyiek és a turisták is teljesen ki vannak akadva!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Eldőlt! A nemzetközi pénztőke mind a 106 körzetben állít egy közös jelöltet!

Nahát! Érden is lop az ellenzék? Több száz millió forintra rúgó ingatlanspekuláció gyanúja Érden