in ,

Bayer Zsolt a HVG.hu-nek: “Kuss!”

És akkor most először, és ezután minden egyes alkalommal kimondjuk jó hangosan

És akkor most először, és ezután minden egyes alkalommal kimondjuk jó hangosan: minden morális alapotokat elvesztettétek ahhoz, hogy ilyesmiről beszéljetek. Igaz, morális alapotok eddig sem volt, de sokáig úgy tudtatok tenni, mintha lenne. De ennek is vége!

 

És akkor lássuk, miről is van szó. A HVG cikkecskét írt, ezt:

„Zsidózó írót tüntetett ki Babérkoszorúval a kormány

Nyílt antiszemita? Babérkoszorút neki!

Kásler Miklós Emmi-miniszter és Rétvári Bence parlamenti államtitkár kedden átadta a Magyar Érdemrend Lovagkereszt, a Magyar Érdemrend Tisztikereszt, az Érdemes Művész, a Kiváló Művész és a Babérkoszorú-díjak kitüntetéseket a Várkert Bazárban. A kitüntetettek listája elsőre is érdekes volt – Dózsa László és az Echo TV volt vezérigazgatója is szerepel rajta -, de a 444.hu kiszúrta, hogy egy nyílt antiszemita is megkapta a Babérkoszorút.

Döbrentei Kornél József Attila-díjas íróról, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagjáról van szó, aki az alábbi nyilatkozatairól vált hírhedtté:

„A magyarság erkölcsi holokausztja ellen, amelyet álpróféták, álruhában, álorcában – csak a szakálluk a valódi  – vezényelnek.” (Tüntetés a Tilos Rádió ellen, 2004.)

(…)

„Valakik, én tudom, hogy kik, Hitler – aki szintén nem volt ministránsgyerek, igaz, heti bérmálkozó sem – agyonemlegetésével feledtetni akarták a Generalissimus világpusztító terveit, cselekedeteit.” (Ünnepi beszéd a Nemzeti összetartozás napján, 2004-ben).”

 

 

Így tehát a HVG. Arról külön beszélgethetnénk, hogy a második idézetben mi az antiszemitizmus, én nem jöttem rá, de végül is ez teljesen mindegy. Ugyanis az a lényeg, hogy a HVG és az összes többi, önmagát erkölcsi piedesztálra emelő, valójában becstelen és aljas és hazug szemétdomb az elmúlt néhány hónapban mást sem tesz, mint a Jobbik mocskát sikálja. Bármi is derül ki a jobbikos zsidózókról, cigányozókról, cigányverőkről, kretén karlengetőkről, bármilyen új és még újabb hangfelvételek és képfelvételek bukkannak fel a nyilvánosságban, amelyeken például Gyöngyösi Márton zsidózik teli pofával, a HVG és az összes többi pöcegödör annyit tud mondani: „Évekkel ezelőtti felvételekkel próbálják hitelteleníteni a Jobbikot”. A másik lehetőség pedig az, hogy inkább nem mondanak semmit, úgy tesznek, mintha mi sem történt volna.

Értjük mi, ezt is, azt is.

S éppen azért, mert értjük, ezentúl minden egyes alkalommal ki kell mondanunk és ki is mondjuk: Ti, aljas gazemberek, nem vagytok abban a helyzetben, hogy bármikor meg merészeljetek szólalni zsidózás, antiszemitizmus és cigányozás ügyben. Mi mindig is tudtuk, hogy számotokra mindez pusztán politikai haszonszerzésre használatos farizeusság, ócska színjáték. Csak nem tudtuk bizonyítani. Most már tudjuk. Évekkel ezelőtti felvételekkel akarjuk lejáratni szegény Gyöngyösi Mártont és szegény bőrfejű, cigányverő Royt? Rendben. Akkor ti most éppen mit csináltok Döbrentei Kornéllal, hm?

Pofátokat befogjátok, és takarodtok a helyetekre, nyomorultak!

(Bayer Zsolt, badog.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking – Az ügyészség indítványozta egy Jobbikos országgyűlési képviselő mentelmi jogának a felfüggesztését

Bayer Zsolt Weberről: “Weber egy gyáva szarjankó!”