in , ,

Babazászlóval a szivárványos ellen! Rengeteg a zászlórendelés, egyre több helyre teszik ki! Országos mozgalom indult!

Új kezdeményezés: a babazászló

A baloldali vezetésű önkormányzatok által folytatott szivárványos propaganda ellen egyre többen tiltakoznak

 

Szivárványos helyett babazászlót tűzött ki hétfőn Borbély Lénárd a csepeli polgármesteri hivatalra, amit a fideszes városvezető közösségi oldalán azzal indokolt: „mi a nemzet gyarapodásában, a családban, a gyermekek megszületésében hiszünk”.

A kerület az akcióval a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom azon kezdeményezéséhez csatlakozott, ami szerint az önkormányzatok egy „babazászló” kifüggesztésével jelezhetik, ha a településen gyermekáldásra került sor.

Megírtuk, a baloldali vezetésű városok augusztus közepén sorra helyezték ki a szivárványos zászlókat a hivatalokra. Ám a Momentum még ezen is túlment, hiszen az FTC címerének átrajzolása mellett Ásotthalom polgármesteri hivatalára is kitűzött egy szivárványos lobogót. Igaz, az csupán egy fotó erejéig volt kint. Fekete-Győrék szerint ezzel kívántak reagálni a Mi Hazánk zászlóleszedő partizánakcióira.

Csepel első embere hétfőn a kibontakozó zászlóháború végére is pontot kívánt tenni. Mint írta, a hálószoba titka mindenki magánügye, nem lehet propaganda tárgya. „Minden ember méltóságát tiszteletben tartjuk. Mi abban hiszünk, hogy a család egy férfi és egy nő közösségén alapul, a gyermekvállalás pedig a boldogságot és a jövőt jelenti.”

(magyarhirlap.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gajdics Ottó – Tegye ki minden polgármester a babazászlót az önkormányzat épületére!

Vidnyánszky ügy – 1 nap alatt közel 10 ezer aláírás Gyurcsány ellen!