in ,

Az ugató bolsevik kutyákat láncra kell verni – A Felcsúti-per is arra a sorsra jut, mint a Tiborcz-adó – Először a szádat most ki szappannal, Fegyőr

Fegyőr volt, aki betört az origo.hu szerkesztőségébe

Mára világosan látszik, mi az a Momentum, helyesebben Nomentum: a tagadás, a pusztítás, és a neomarxizmus anarchista pártja. Se több, se kevesebb.

Kamu Geri például azzal nyert választásokat 2019-ben Budapesten, hogy bevezeti a Klímavészhelyzetet és a Tiborc-adót, no meg minden nyugdíjas kap 20 ezer forintos támogatást fűtésre. Oszt lett bármelyikből bármi is? Nem. Na, ugye.

Ugyanilyen sorsra fog jutni az a fenyegetőzés, hogy Mészáros Lőrinc börtönbe jut. De miért is? Mit is követett el? Ja igen, adott 1 milliárdot a járvány elleni védekezésre, adott százmilliókat az SMA-s gyermekeknek, többnek is! És több tízezer embernek ad munkát Magyarországon. Igen, ez nagy bűn. És bűne, hogy benne van a 100 leggazdagabb magyar közt. Ugyanúgy, ahogy más, 83 baloldali milliárdos is, de a vörösbárókról valahogy nem ejt szót Fegyőr Bandi. Mindenesetre ez a hozzáállás virtigli neobolsevista, neomarxista tempó. Az ilyenek miatt lángolt az USA 8 hónapon át és taszították az államokat szinte teljes anarchiába.

Fegyőr egy ugató kutya, amelyik nem harap. Az ugató kutyát, hogy véletlenül se harapjon, 2022-ben láncra kell verni. Ennyi a teendő. Ezt a szavazók fogják megtenni.

 

Javaslat Fegyőrnek: először fogj egy szappant, és mosd ki azt a mocskos pofádat! Oké?

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Pilhál véleménye a Néppártról: viszlát, és további kellemes elhülyülést kívánunk!

Fekete-Győr András olyan kommunista terrort ígért meg, hogy Péter Gábor fontolgatja a feltámadást