in ,

Az ország gyűlölködője – Miss Afganisztán is miniszterelnök akar lenni!

Ez ám az önbizalom….

Egy külföldi ügynök is bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek. Hát önbizalom az van!

A parlament legeltorzultabb arcú politikusa is versenybe száll. Miniszterelnök akar lenni Szabó Tímea! Amilyen alacsony, annál több gyűlölet van benne. Egyébként különös, hogy Orbán Viktort törpézi az ellenzék, amikor miniszterelnök úr 174 cm (utána lehet nézni!), Szabó Tímea meg a legjobb indulattal is maximum 150 cm lehet. Tehát a törpe képviselőnő miniszterelnök akar lenni.

A gyűlölködésen túl ez az afgán boszorkány még semmit sem tett le a nemzet asztalára.  És soha nem is fog semmit. Lehet, hogy az a baja, hogy túl alacsony, és frusztrációi vannak, ami miatt naponta hazudozik és gyűlölködik a parlamentben. Ne felejtsük, hogy ez az Amerikában kiképzett, majd Afganisztánt (!) is megjárt külföldi ügynöknő, azt hazudta, hogy Magyarországon hal meg a világon a legtöbb ember koronavírusban: nettó hazugság! És ugyanez az aljas némber volt, aki a kamuvideóról azt állította, hogy azok valódi sztorikról szólnak: nem szóltak. Hazugság volt, és ezt Szabó Tímea, az ország gyűlölködője jól tudta!

Összegezve: egy nemzetközi érdekeket kiszolgáló, külföldi ügynök is bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek. Egyébként véleményünk szerint Szabó Tímea egy élő nemzetbiztonsági  kockázat, üdvös volna a nemzet számára, ha kiutasítanák Magyarország területéről. Idegen országok, idegen szervezetek számára végez aknamunkát hazánkban! 

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Sajtóklub a párizsi terrorról: “Na, ezért kell átgondolni, hogy kire szavazunk 2022-ben!” – Videó

Lekapcsolták a Hír Tv stúdióját! Keménymag – A fiúk a (bitcoin)bányában dolgoznak – Videó