in , ,

Az ENSZ menekültügyi főbiztosától is várjuk a választ a migránskártyákkal kapcsolatban

Az ENSZ menekültügyi főbiztosától is várjuk a választ a migránskártyákkal kapcsolatban – jelentette ki Hollik István vasárnapi sajtótájékoztatóján

A Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője emlékeztetett arra, hogy az elmúlt héten több kérdést tettek fel a migránskártyákkal kapcsolatban. Példaként említette, hogy megkérdezték az Európai Bizottság és az Európai Parlament illetékeseit. Hozzátette, válaszokat eddig még nem kaptunk.

Hollik István elmondta, éppen ezért talán a legilletékesebbhez szeretnénk fordulni. Ismertette, Budapesten van az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának közép-európai képviselete, így hozzájuk is fordulunk a migránskártyákkal kapcsolatban.:

– Hány Európába érkező és ide tartó migránst pénzelt már az ENSZ?

– Hányfajta migránskártyát működtetnek és finanszíroz az ENSZ annak érdekében, hogy a migrációt felgyorsítsák?

– Mennyi pénzt fizettek eddig ki ezeken a migránskártyákon összesen?

– Mennyi pénzt egy migránsra számítva?

– Az ENSZ milyen pénzekkel tölti fel ezeket a kártyákat?

– Mit szól az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága illetve főbiztosa ahhoz, hogy ezeket a pénzeket, gyakran az embercsempészek kifizetésére vagy akár a terrorizmus finanszírozására fordítják.

Hollik István a kérdésekkel kapcsolatban hangsúlyozta, egyenes válaszokat várunk a főbiztostól azokra a kérdésekre, amelyek a magyar és az európai embereket is érdeklik.

Fotó: fidesz.hu

A Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője felhívta a figyelmet, hogy az ENSZ bevándorláspárti politikáját folytat. Hozzátette: az ENSZ különböző vezetői nyíltan bevándorláspárti nyilatkozatokat tesznek, és rendszeres támadják a bevándorlásellenes Magyarországot.

A kormánypárti politikus kitért arra, hogy az ENSZ jelenleg is egy globális migrációs csomag tető alá hozásán dolgozik, ezt decemberben akarják elfogadtatni az ENSZ tagállamaival. A célja pedig az, hogy a migrációt emberi joggá tegyék – mutatott rá. Ezt a Fidesz és a KDNP és a magyar kormány elutasítja. Örömmel látjuk, hogy egyre több ország gondolkodik hozzánk hasonlóan – hangsúlyozta Hollik István.

 

(forrás:www.fidesz.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hamar hazugságon kapták nagytudású Márki-Zay Pétert, most megy a bíróságra

Franciaországban elszabadult a pokol – Íme! (videó)