in ,

Az ellenzéket és a sajtóját zavarja a rezsiutalvány, a nyugdíjprémium, és nyugdíjkiegészítés – Eddig az volt a baj, hogy miért nincs már emelés…

Döbbenet…..

Döbbenetes az a sivalkodás, ami a nyugdíjasokat érintő, több tízezer Forintos juttatásokkal kapcsolatban művelnek ellenzéki politikusok, és az ellenzéki sajtó.

Eddig az volt a baj, hogy nem elegendő a nyugdíjemelés, legyen már prémium. Ezt lehetett hallani hónapról hónapra. Most, hogy drasztikus, több tízezer Forintnyi nyugdíjprémium várható, ez sem jó.
“Megvásárolják a  nyugdíjasok szavazatait!”, “Ez szavazatvásárlás, ez propaganda!” ordibálja a liberális sajtó és a liberális ellenzék. Miért baj, ha a gazdasági növekedés megengedi a nyugdíjprémiumot, hm?? Mit kéne csinálni, elvtársak, ha nem növelni a juttatásokat? Elvenni, megszorítani?

Tán nem az a gond, hogy Ti, kedves libsik erre képtelen voltatok, amikor kormányoztatok? Elvettétek a 13. havi nyugdíjat és a családi adókedvezményeket, és szétloptátok az országot! Szóval nektek, kedves ellenzék: KUSS!

A részletek: 4.5%-os GDP várható, 3.5%-os infláció mellett. A juttatások összege az átlagnyugdíj mellett (135 ezer Ft) ez 9 ezer Ft rezsiutalványt jelent, 20 ezer Ft nyugdíjprémiumot, és 12960 Ft nyugdíjkiegészítést jelent!

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Politikai műbalhé az amazonasi tűz – Mutatjuk a bizonyítékot

Nagyobb tűz van Afrikában, mint Brazíliában, de azt lesz@rja mindenki….érdekes