in ,

Az ápolatlan Kerpen Fronius megint a magyarokat gyalázza – Ismét válaszolunk neki

Ehhez ért

Reggel még azt hittük valami hatalmas nőstény szúnyog zümmög itt körülöttünk, és készül lecsapni ránk, hogy aztán megcsapoljon minket, de hamar észrevettük, hogy ez a zümmögés csak a bukott Kerpel Fronius szájából jön….bár kétségtelen, hogy ő is egy igazi liberális vérszívó.

Gyorsan rá is térünk a lényegre, mert nincs sok időnk egy ilyen kreténnel foglalkozni.

Ezt mondta a bukott ex-főpolgármester-jelölt:

Nagyon szomorú és lehangoló tüntetés volt a tegnapi. Szomorú és lehangoló három ok miatt – egyrészt azért, mert már az Akadémia intézeteinek felszámolásáról szóló törvény elfogadása után került rá sor. Másrészt azért, mert ezzel együtt is nagyon kevés ember volt rá kíváncsi. És még kevesebb ember volt rá kíváncsi, ha azt nézzük, hogy a közvetlen érintetteken kívül ki volt ott.

És szomorú és lehangoló volt különösen azért, amit ez jelentett: hogy az értelmiségnek és az ellenzéki politikának együtt nem volt annyi fantáziája, kommunikációs képessége, közvéleményformáló ereje, hogy elmondja a közvéleménynek, hogy mi a tét.”

Bejegyzését azzal folytatja, azt sem sikerült elmondania, hogy „minél több szeletét gyűri a saját kontrollja alá ez a maffiaállam, annál rosszabb lesz itt élni. Annál kevesebb önálló gondolat lesz, annál kevesebb saját kezdeményezés valósul meg: annál kevésbé fog élni és lélegezni a társadalom. Annál kevésbé fognak hazajönni az elmentek, annál több fiatal fog elmenni.

 

Na Gabcsyka, tisztázzuk:

  1. Tavaly 27 ezer ember ment külföldre dolgozni (amit egyébként a kormányzásotok alatt még annyira dicsértetek, hogy végre lehet menni Bécsbe cukrászdát nyitni), de másik 30 ezer már haza is jött. Tehát már visszavándorlás van. Szóval, ne hazudj!
  2. Azt az MTA-t támogassuk az adófizetők pénzéből, amelyik 10 ezer dolláros, szív alakú ágyat vásárol magának, majd további adófizetői pénzeket kúrnak el szó szerint?
  3. Maffiaálam vád: milyen maffiaállam, Te ápolatlan külsejű senki? Olyan maffiaállam, amelyik a 3 tonna magyar aranykészletet 30 tonnára emeli? Olyan maffiaállam, amelyik a 83%-os államadósságot 70% alá csökkenti? Mert azt Gabyka nem maffiaállamnak hívják!

 

Mielőtt még kinyitnád azt a pörköltszaftos szakállú pofádat, először tegyél meg pár dolgot, mert addig Neked itt semmi  jogod észt osztani:

  1. Kérj bocsánatot Magyarországtól, hogy leagyhalottaztál mindenkit!
  2. Legyen ápolt külsőd, hogy ne úgy nézz ki, mint egy igénytelen ősember!

Miután ezekkel végeztél, esetleg, ismételjük, esetleg akkor szólhatsz valamit közéleti témában, de addig is szerintünk inkább lépj egyet hátra, és……  (a kipontozott részt kérdezd meg Nagy Blankától!)!

 

Na, puszi!

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Orbán Viktor fényes politikai győzelmet aratott az EU-ban – Gyurcsány már tombol

Exkluzív – John Rambo még egyszer harcba száll, megvívja az utolsó nagy csatát – Filmelőzetes