in ,

Az amerikai Fox News esti műsorában ismét hazánk családvédelmi intézkedéseit állították példaként a világ elé

Az egyik legnagyobb amerikai országos televízió, a Fox News legnépszerűbb műsorvezetője, Tucker Carlson ismét a magyar kormány erőfeszítéseit állította példaként az amerikai nézőknek esti műsorában

Az egyik legnagyobb amerikai országos televízió, a Fox News legnépszerűbb műsorvezetője, Tucker Carlson ismét a magyar kormány erőfeszítéseit állította példaként az amerikai nézőknek esti műsorában. A Fox News többször foglalkozott hazánkkal, nem félt kimondani, hogy lehet egy ilyen kis országtól is tanulni, elismerően szólt a magyar családvédelmi törekvésekről, valamint interjút készített esti műsorában Szijjártó Péter külügyminiszterrel, mely először a PestiSrácok.hu-n jelent meg. Tegnap esti műsorában pedig ismét a magyar kormány családpolitikáját méltatta, kiemelve a babaváró támogatást.

A több milliós nézettségű adásban Tucker Carlson felhívta a figyelmet arra, hogy a világ több országához hasonlóan Magyarország is küzd a népességfogyással, hiszen születési rátája nagyon alacsony, egy családra csupán 1.5 gyermek jut. A műsorvezető kitért arra, hogy az Egyesült Államokban ugyanez az adat 1.7, ami ugyancsak nem elegendő a reprodukcióhoz.

 

ADD FEL!

Carlson megosztotta azt a fájdalmas tényt is, hogy hazánkban harminc év alatt mintegy félmillió fővel csökkent a népesség (1981 óta egyébként 800 ezer fővel lettünk kevesebben), és figyelmeztetett arra is, hogy ha ez így folytatódik, akkor a magyarok elfogynak. Ezt követően gúnyos hangnemben ismertette a neoliberális hozzáállást, melyben az amerikai liberálisok és az Európai Unió is egyetért:

Az Európai Unió és Washington agytrösztjei egyetértenek abban, hogy mit kellene tennie Magyarországnak: Add fel! Ahelyett, hogy az ott élő embereket segítenék abban, hogy több gyereket vállaljanak. A magyar kormánynak inkább a harmadik világ népességéből kellene befogadni embereket a liberálisok szerint, ez pedig Soros György megoldása.

Érdekes, hogy erre vajon a gúnyolódó magyar ellenzék mit szólna, hiszen Soros György neve egy országos amerikai televízióban hangzott el, mint a bevándorlást szervező agytröszté. Tucker Carlson a folytatásban kijelentette, hogy ezekkel a törekvésekkel szemben a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor egészen más véleményen van, mint a Soros és Clinton-alapítványok tervei, hiszen inkább a magyar családok növekedését támogatja a bevándorlással szemben. A műsorvezető kitért a statisztikára is, hiszen a műsorban részletezi, hogy a fiatal  magyar nők 35 ezer dolláros hitelt kapnak, amelynek visszafizetését három gyermek születése esetén a kormány elengedi.

Négy gyermek esetén pedig életük végéig mentesülnek a személyi jövedelemadó fizetése alól

– tette hozzá Tucker Carlson, aki beszámolt arról is, hogy Magyarországon a nagyszülők is kaphatnak gyermekgondozási támogatást. A műsorvezető röviden összefoglalta, hogy a törekvések azt célozzák meg, hogy a fiatal, egészséges családok jöhessenek létre, akik gyereket vállalnak és amellett, hogy házasságot kötnek, házasok is maradnak. Az intézkedések a középosztálybeli családokat támogatják leginkább. Azokat érinti leginkább és azoknak segít legfőképpen, akiknek a legnagyobb kihívást jelenti a munka, a család és a pénzügyek közötti egyensúly fenntartása.

SAJÁT ÁLLAMPOLGÁRAI JAVÁRA

Tucker Carlson ismét kitért arra, hogy ezek az intézkedések szöges ellentétben állnak azokkal a törekvésekkel, melyek a demográfiai problémákat illegális bevándorlók befogadásával oldanák meg, tulajdonképpen lecserélve az eredeti népességet. Vajon nem jobb-e, ha az adófizetők pénzét a kormány a saját állampolgárainak javára fordítja, tette fel a költői kérdést Carlson. A sztárműsorvezető szerint nem meglepő, hogy a magyar emberek egyszerűen imádják ezt a családvédelmi programot és nem véletlenül nyerte meg harmadszorra Orbán Viktor és a Fidesz utcahosszal a magyar országgyűlési választásokat. Végül ismét példaként állította be az Egyesült Államok számára is a magyar családvédelmi tervet

Csak azt nem értem, miért nem próbálkozik valaki ilyesmivel nálunk?

– tette fel a kérdést.

A vonatkozó rész 15:52-től:

(Szabó Gergő, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! Vádat emeltek Gyárfás Tamás ellen

Gigabotrány! Újabb húszezer tonna külföldi hulladék Hódmezővásárhelyre szállítását hallgatta el a tenyérbemászó Márki-Zay Péter