in ,

Andy Vajna rádiója reggelente “péniszversenyről” és csótányok nők nyakába öntéséről szól – Ez már a legalja – Hol az NMHH?

Ilyenkor hol az NMHH?

Sajtótörténelem: 2018 szeptember 11-én eljutottunk a Rádió 1 Balázsék műsorában odáig, hogy reggel 8 és 9 óra között egy “pénisz szépségversenyről” értekeztek Sebestyénék vagy húsz percen keresztül. Beszéltek a vastagságról, a méretről, formáról és ívekről. Mindezt fényes nappal, délelőtt, amikor a szülők esetleg az autójukban a Rádió1-et hallgatják, hátul pedig ül az iskolás vagy óvodás gyereke, akit éppen iskolába, vagy óvodába visznek. A beszélgetés a Rádió1 archivumából visszakereshető.

APROPÓ! Hol van ilyenkor az NMHH? Az NMHH csak akkor érzékeny, ha Bayer Zsoltot kell megbüntetni. Érdekes.

Másnap, azaz 2018 szeptermber 12-én pedig elkövetkezett a legalja: kitelepülős műsorukban nőket ültetnek különböző székekre, akiket lerögzítenek, majd mindenféle hányást, gyíkot, kígyót, csótányt öntenek a nyakába, miközben a szenvedő alanynak folyamatosan énekelnie kell. Mindez pénzért. Ha kibírja, 100 ezer Ft üti a megalázott személy markát. Gratulálunk Rádió 1, gratulálunk Balázsék. Ez már a legalja. És ezért a förmedvényért milliós fizetések járnak. Ebből telik Teslára és 100 milliós, feszített víztükrös medencés villára, ahonnan Balázska naponta értekezik koktélszürcsölgetés közben a szegénységről (meg arról, hogy minden szar, ami magyar), amiért persze az Orbán kormány a bűnös.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bokros Orbán Viktorról: “Fél az önkényúr. Vonít a rühös eb, mert szorul a hurok…”

A mindenszo.hu feljelentette a Rádió 1, Balázsék c. műsorát – Reggel 8 óra után péniszversenyről értekeztek hosszasan