in ,

Agyhalál – Schmuck (LMP) Erzsébet szerint azért kell klímavédelmi parlamenti ülés, mert 1 év alatt felgyorsult a klímaváltozás….

Még véletlenül sincs politikai szándék a parlament rendkívüli ülés összehívása mögött…

Tavaly már volt egy ellenzéki hiszti, és összehívták a rendkívüli parlamenti ülést, amire az ellenzék el sem ment. Dicső ellenzékünk újra össze akarja hívni a parlament rendkívüli ülését (neeem, még véletlenül sem az önkormányzati választások miatt akarnak kampányolni!! Ááááá dehogy!), mert Schmuck Erzsébet szerint 1 év alatt rendkívüli módon felgyorsult a klímaváltozás. Hogy nem szakad le a plafon! Még tartanak a traverzek.

Az ellenzék kétségbe van esve, érzik Karácsony vesztét, egyre nagyobb a hiszti, az erőszakoskodás, provokáció, csalás, adatlopás, rendkívüli parlamenti ülés összehívása,  stb…

Szóval rendkívüli ülést akarnak, hogy gyorsan elmulasszák azt a csúnya klímaváltozást. Megnyomják a gombot az ülésteremben, és elmúlik a nagy klímakatasztrófa. Bizony!

A megoldás: egyszerűen nevessük ki őket, röhögjünk a pofájukba, fordítsuk a fegyverüket (provokáció) saját maguk felé, pl. dobjunk habostortát Tordai pofájába, vagy vigyünk magunkkal megafont, és kiabáljuk le a fejükről a hajukat is! Ebből tanulni fognak, az garantált! A megoldás másik része pedig az, hogy MENJÜNK EL MINÉL TÖBBEN SZAVAZNI OKTÓBER 13-án!

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Most már hivatalos: Karácsony hivatásos csicskája Tordai Bence – Tordai végre azt kapta Tarlóstól, amit megérdemelt

Döbbenet! Szombathelyen milliárdos csalók is indulnak a választásokon! – Videó