in ,

Agyhalál – Putyinnal öletné meg Orbán Viktort “Erzsike”, a salgótarjáni MSZP bizottsági tagja

A kommunisták sosem ódzkodtak az ellenfeleik eltüntetésétől

A kommunisták sosem ódzkodtak az ellenfeleik eltüntetésétől, számukra a politika mindig összefonódott a másképp gondolkodók leradírozásával. Ez a vágy és attitűd természetesen napjainkban is fellelhető, hiszen a PestiSrácok.hu megtudta, hogy a salgótarjáni MSZP egyik harcos külső bizottsági tagja, Holczer Lászlóné alig várja, hogy fizikailag megsemmisítsék Orbán Viktort, és ennek egy Facebook csoportban jelét is adta.

Az aktív MSZP párttag azt a kívánságát osztotta meg társaival nyilvánosan, hogy most már Orbán következzen a sorban, akit Putyin likvidál majd. Kíváncsiak vagyunk, hogy ezt a felháborító tartalmat követi-e majd elhatárolódás az erre igen érzékeny szocialistáktól és vajon visszahívják-e a bizottságból és a közéletben maradhat-e Holczer.

 

A szocialista és balliberális oldal gyűlölete nap mint nap nő, hiszen az áhított konc közelébe sem juthatnak, elvakult tobzódásukat pedig egyre kevésbé tudják magukban tartani. A salgótarjáni MSZP megnyerő mosolyú párttagja, Holczer Erzsike ezt egyszerűen így írta ki magából egy Facebook csoportban:

Holczer Erzsike “jókívánsága”

A békés és új, igazságos világrendet építő szocialisták egyik salgótarjáni üdvöskéje tehát így üzen a nagyvilágnak és ahogy látjuk, termékeny talajra hullott a mag, hiszen a sima lájkok mellé egyesek szívecskével nyilvánították ki egyetértésüket Erzsikével. Teljesen egyértelmű, hogy egy MSZP párttagnak így kell megnyilvánulnia, Tóth Bertalan talán még ki is tünteti a vérmes amazont, bár a mézesmázos szocialista szólamokkal ez a megnyilvánulás aligha mutat párhuzamot. Az állandóan diktatúrát kiáltó szocialisták csak saját negédes vágyukat vetítik ki, de az ő kommunista diktatúrájukból, a körmök letépéséből, vesék leveréséből és gyilkosságokból viszont a magyar társadalom valódi, több évtizedes leckét kapott, most pedig láthatjuk, hogy milyen jövőre számíthatunk, ha a hozzájuk hasonlók kaparintják meg a kormányrudat.

A kedvesen mosolygó Holczer Erzsike és az MSZP korábbi miniszterelnök-jelöltje, Mesterházy Attila.

Érdekes mozzanat, hogy Salgótarjánban nemrégiben egy fideszes képviselőt hívtak vissza a népjóléti bizottságból, aki egy mindenki által csak a “fekete ruhás nővérként” emlegetett ápoló öngyilkossági kísérletére azt reagálta, hogy “kár, hogy túlélte”. A szociálisan érzékeny MSZP nyilvánvalóan egyből ráugrott a témára, és követelte a képviselő visszahívását, amit a Fidesz természetesen függetlenül a szocialisták hőbörgésétől meg is tett. Vajon most is végighullámzik a felháborodás zaja az MSZP soraiban és Holczer Lászlónét is ilyen gyorsan fogják elítélni a jó ízlés megsértése miatt és maguktól visszahívják a képviselőt?

Egy biztos, a szocialisták egyre türelmetlenebbek és az álságos mosolyok álcája mögött ott a gyilkos indulat, a fogukat időnként kimutatják tehetetlen dühükben, ahogy most Erzsike is megtette. Várjuk tehát az elhatárolódást, kizárást, visszahívást, ahogy egy normális európai demokratikus párttól elvárható.

 

(Szabó Gergő, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Valami nagyon durva dolog készül – Brüsszel titokban készíti elő az ENSZ migrációs csomagjának tagállamokra erőltetését

Valami nagy dolog készül magyar kezdeményezésre – Kocsis Máté: a Fidesz támogatja a schengeni határvédelemben érintett belügyminiszterek tanácsának létrehozását