in ,

Agyhalál – A DK az összes választókerületben új választást követel, ahol nem nyertek

A Demokratikus Koalíció megtámadja az összes olyan választókerület eredményét, ahol jelöltjei indultak

A Demokratikus Koalíció megtámadja az összes olyan választókerület eredményét, ahol jelöltjei indultak, de a hivatalos eredmény alapján nem nyertek – írja a Gyurcsány-párt közleményében, mint hozzáteszik, ez 40 körzetre igaz.

A DK szerint „nincs kis csalás és nagy csalás, csak csalás van”, ezért a választások megismétlését követelik minden ilyen körzetben. Nyilván teszik ezt mindaddig, amíg Gyurcsány egyik jelöltje nem nyer.

A párt közleményében arról ír, a DK az elmúlt héten folyamatosan gyűjtötte az információkat a visszaélésekről, azt állítják, számos szavazókörben tapasztaltak szabálytalanságokat, például több szavazólap volt az urnákban, mint ahány szavazatot leadtak, emiatt megsemmisítették a szavazatok jelentős részét.

Állításuk szerint volt olyan szavazókör is, ahol tévesen rögzítették az eredményeket, ezek természetesen mind az ellenzéki jelöltek kárára történtek.  Megjegyzendő, a DK és egyetlen más ellenzéki párt sem tett semmilyen hivatalos bejelenést visszaélésekről, csalásról.  A DK saját természetéből adódó ösztönnel rúg a határontúli magyarokba is a közleményben, akik állításuk szerint akár kétszer is szavazhattak, akár fiktív módon is. Mint fogalmaznak,

ezek a tények összességében aláássák a választási folyamatba vetett bizalmat, és kétségessé teszik a választások eredményét minden választókerületben.

Forrás: OS/MTI; fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Written by mindenszo

27 éves vagyok…Nem, nem akarok migránsokat. Nem akarom, hogy lássa, ahogy férfiak nőként, nők pedig férfiként viselkednek. Nem akarom, hogy normálisnak gondolja az aberrált dolgokat

Újabb meghökkentő képek a szombati tünciről