in ,

Agyhalál – 3 nap alatt 70 oltásellenes cikk jelent meg a baloldali médiában – Videó

Sorjáznak a baloldali médiában az oltásellenes cikkek

DOBREV KLÁRA KIADTA A JELSZÓT, HOGY A KELETI VAKCINÁK NEM SEGÍTENEK.

– A baloldal hónapok óta a magyar emberek életét kockáztatja, az elmúlt három napban hetven olyan cikk jelent meg a baloldali sajtóban, amely a kínai vakcinát támadja – közölte Facebook-oldalán Menczer Tamás. A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára hozzátette:

Dobrev Klára kiadta a jelszót, hogy a keleti vakcinák nem segítenek, a Gyurcsány-párti Vágó István elmondta, hogy ők keletivakcina-ellenesek, a momentumos Cseh Katalin pedig szintén azt mondta, hogy nem helyes a keleti vakcinák használata.

Menczer Tamás kijelentette: ezekkel a hazugságokkal szemben a kínai Sinopharm-vakcinát már több mint százhúszmillió ember kapta meg világszerte, az orosz oltóanyagot pedig annak dacára támadják, hogy a világ legjelentősebb orvosi szaklapja, a The Lancet elismerte, hogy hatásos és biztonságos. – Azt is mindenki tudja, hogy

az osztrákok egymillió Szputnyik V vakcina rendelése előtt állnak, a bajorok már két és fél millióról kötöttek előszerződést, és egy másik német tartomány, Mecklenburg-Elő-Pomeránia szintén egymillió adag orosz vakcina rendeléséről kötött előszerződést

– emelte ki az államtitkár. Hozzáfűzte: ezek a tények azonban a legkevésbé sem zavarják a magyar baloldalt. – Senki ne higgyen az oltásellenes hangoknak! – zárta gondolatait Menczer Tamás.

 

ÍME A VIDEÓ:

💉 Néhány tény a kínai és az orosz vakcináról.
És néhány szó az összehangolt és szervezett támadásról.

Közzétette: Menczer Tamás – 2021. április 15., csütörtök

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Üzentek Dobrevnek és Gyurcsánynak: egyszerűen senkik vagytok!

Bayer Zsolt is elküldte Tuskót oda, ahova való