in , ,

A tokmány fejű Feriné csapata jól megmondta, hogyan kell emelni az orvosok bérét

Jól megmondták

Amikor megláttuk, hogy nagy nehezen 2 nap múlva reagált a tokmány fejű nő szektája a brutális orvosi béremelésre, megint hangosan felnevettünk, hiszen 2 napig fogalmuk sem volt mit reagáljanak. Aztán nagy nehezen összehánytak egy 5 pontos követelést!

 

Figyelem, csak erős idegzetűeknek! Itt az 5 pont:

 

1. A béremelésnek 100%-osnak kell lennie.
2. A bérek megduplázását azonnal kell végrehajtani, nem évek alatt.
3. A duplázás járjon mindenkinek visszamenőlegesen, idén július elsejétől.
4. A dupla bérnek minden egészségügyi dolgozónak járnia kell: orvosnak, háziorvosnak, ápolónak és a teljes szakszemélyzetnek.
5. A bérek megduplázását ki kell terjeszteni minden szociális dolgozóra, beleértve az önkormányzati fenntartású szociális intézmények dolgozóit is.

 

Amennyiben néhány olvasónak erre az jut eszébe, hogy az anyátok p…ját, az nem a véletlen műve. Ugyanis éppen Gyurcsány Feri és csapata volt az, akik kormányzásuk alatt kórházakat zártak be, orvosokat rúgtak ki, Horváth Ágnesnek köszönhetően több ezres ágyszámleépítést követtek el. Annyira voltak képesek, hogy pótcselekvésként kórházi széfeket raktak be a kórtermekbe.

A SZÉF | Magyar Sajtófotó Portál

 

Szóval ne, ne pofázzatok, hogyan emelje az Orbán-kormány a béreket, ne ti mondjátok meg, hogyan működjön az egészségügy! Ne ti oktassátok ki a nemzeti kormányt béremelésből!

Rendben? Oké?

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Markáns tiltakozások a botrányos “mesekönyv” ellen!

És akkor Bayer Zsolt felolvasott a botrányos “mesekönyvből” – Videó