in ,

A szokásos forgatókönyv: az iráni fiatalok már iráni rendszerváltást akarnak! A lelőtt gép volt az ürügy

Világszerte tüntetnek

Amikor a teljes nyugati liberális média támogat egy adott eseményt, megmozdulást, az büdös! A francia tüntetéseket nem támogatja, tehát az ő céljaik rendben vannak. Ezért hallgatja el a teljes nyugati sajtó, hogy mekkora szarban van Macron. Nyugdíj ügyben konkrétan már meghátrált Macon.

 

Nézzük Iránt. Szerintünk ez történt. Aki tudja, cáfolja:

CIA akció keretében öntámadást hajtott végre a Háttérhatalom az USA nagykövetsége ellen (911 utánérzés. Semmi sem változott.), amire a válasz az USA részéről egy iráni vezető kilövése volt. Erre jött a hatalmas iráni népi felháborodás, ami őszinte és valódi volt. Több százezer iráni mozdult meg országszerte, és hatalmas tüntetéseket tartottak. Így viszont nem jön össze Iránban a Háttérhatalom által megtervezett “Rendszerváltás” (lásd Ukrajna. Majdan.) Ezért következett az újabb CIA akció: lelőttek egy ukrán gépet. Remek választás, hiszen így az ukránok felháborodását, és az egész világ “őszinte” felháborodását elszenvedi Irán. El is szenvedte.
Mi történik most? Mindenki Irán ellen tüntet, mert “lelőttek” (mármint a CIA) egy utasszállító gépet. Kik tüntetnek most az iráni hatalom ellen Iránban? Fiatalok? Miért ők? Mert ők használják a webkettőt (közösségi médiát): feltüzelték őket háttérhatalmi módszerekkel, Arab tavasz mintájára, és látványosan világszerte tüntetnek Irán ellen az iráni fiatalok. Hát persze. Ezt a szervezést, és módszert már ismerjük. A Globalogazdi most teszi rá kezét Iránra.

A kép összeállt. Aki tudja cáfolja kommentben.

Szerintünk ez történt.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál – A Szeviépes Ujhelyi szerint a Jobbiknak a Néppártban van a helye

Egy szívfacsaró dal a Don-kanyarról! Tisztelet a hősöknek! – Videó