in , , , ,

A szándékosságot feltételezik az új Notre Dame-i tervek is – Kevert kultúrák jelképei fognak megjelenni az új épületen?

Készül a kevert európai kultúra

Amikor Magyarországon a megszálló szovjet csapatok elfoglalták hazánkat, és 40 évig uralkodtak rajtunk a hazaáruló kommunisták támogatásával, az első feladatuk az volt, hogy elfoglalták a magyar kultúrát. Jött helyette a kommunista ideológia. A dalok, a mítoszok, szobrok, utcanevek, stb.

Ugyanez történik most a Notre Dame-al is. Máris felmerült, hogy az összedőlt huszártoronyt újjá építsék-e, vagy sem. Amennyiben felépítik, az sem biztos, hogy olyan lesz, mint az eredeti. Ezt a minap francia fejesek be is jelentették. Úgy néz ki, erre ment ki ez az egész játék.
Amennyiben a liberálisok akarata érvényesül, és miért ne érvényesülne, akkor huszártorony helyett lesz majd egy szép félholdas tornyunk, persze itt-ott lesznek majd keresztek is, de Európa jelképe ilyen mértékű meggyalázása nem lesz véletlen: nagyon sokan ott a háttérben, a nagypénzű emberek Eurábiát akarnak, van erre egy gyönyörű Kallergi tervünk is ugyebár.
Szép, kevert népességű új Európa, amit jogilag majd egy csodálatos, fantasztikus Európai Egyesült Államok fog alátámasztani.

Képtalálat a következőre: „félhold torony”

 

Utópia? Összeesküvés elmélet? Biztos?
Régen kiröhögtek minket, nemzetben gondolkodókat, amikor Európai Egyesült Államok féle tervekről “hadováltunk”. Nos, nekünk volt igazunk. A terv létezik.

Éppen most készülnek meggyalázni Európa egyik legnagyobb keresztény jelképét, a Notre Dame-ot.  A jelek szerint kíméletlenül jól halad a terv. Ha rajtuk múlik, tűzön, vízen átviszik. Szó szerint.

Hagyjuk?

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Na, ugye – A francia kormány hanyagolta el a Notre-Dame-ot

Bréking! – Az Iszlám Állam egyik dzsihadista csoportja a Notre-Dame teljes lerombolásával fenyeget