in ,

A mindenszo.hu kiáll a pecsma.hu szerkesztősége mellett – Családirtással fenyegettek meg pécsi újságírókat az ellenzéki aktivisták

Miután néhány napja a szélsőjobbos múltú ellenzéki főtüntető kijelentette, hogy nem maradt más eszközük, mint az erőszak, lapunk több fenyegetést is kapott

Kiállás a pecsma.hu szerkesztősége mellett!

Ezúton is Budapestről jelezzük, hogy a mindenszo.hu teljes szerkesztősége egy emberként kiáll a pecsma.hu munkatársai mellett, és elítéli a szélsőséges, ellenzéki pártok és a minimális létszámú, de hangos szimpatizánsok agresszív, primitív magatartását!

A mindenszo.hu szerkesztő csapata!

Kérjük az ország jó érzésű, józan szerkesztőségeit, álljanak ki a szerkesztőség mellett, és ítéljék el ezt az ellenzéki magatartást!

mindenszo.hu

 

 

A hír:

 

Miután néhány napja a szélsőjobbos múltú ellenzéki főtüntető kijelentette, hogy nem maradt más eszközük, mint az erőszak, lapunk több fenyegetést is kapott. Az egyik gyermekeink, szüleink kiirtásáról szólt.

 

Mint az ismert, a néhány éve még a melegek savval, tojással való megdobálásáról álmodozó Nemes Balázs, a Momentum Mozgalom pécsi elnöke a legutóbbi ellenzéki tüntetésen – melyen ott volt Mellár Tamás, az MSZP-P-frakciószövetség tagja, Kunszt Márta DK-s, Szakács László MSZP-s politikus – kijelentette, hogy nincs más eszközük, mint az erőszak.

Ezt követően megdobálták a megyei lap szerkesztőségét, most pedig az egyik pécsi egyetemen dolgozó – aki szintén ott volt a Nemes Balázs-féle tüntetésen – zsarolta meg lapunkat, hogy ha nem azt tesszük, amit ő szeretne, akkor majd tojással dobálnak meg minket. 

Az ilyen csip-csup megoldásnál durvább levelet kapott szerkesztőségünk egy szintén ellenzéki aktivistától, aki már nem állt meg a forradalmi tojásdobálásnál. A civilben egyébként egy iskolában gyerekekkel foglalkozó és a CEU mellett kiálló aktivista azt írta:

Dögöljön meg a gyereketek, ilyen fattya ne legyen senkinek, sunyi Orbán bérencek.
A szavak fognak. Meg fogtok dögleni. Meg az anyátok is.

Nem ez volt az első ilyen fenyegetés: évekkel ezelőtt azonban neonácik részéről érkezett meggyilkolásunkról szóló üzenet, de például idén tavasszal a PTE egy másik doktorandusza nyilvános kivégzésre buzdított lapunk munkatársa ellen. Szintén a PTE-n oktathatott az az „illető”, aki telefonon fenyegette meg lapunk munkatársát, a másik balliberális RTL Klubnak tudósító pedig családunk zaklatásával fenyegetett korábban.

A fenyegetések ügyében a rendőrség jár el.

(Az adott iskola igazgatójának kérésére, és az ott folyó nevelési munka zavartalansága, valamint a személyiségi jogok miatt sem hozzuk nyilvánosságra a fenyegető személyét, sem az iskola nevét.)

Cikkünk szerkesztőségi cikként jelenik meg a lapunk munkatársait ért fenyegetések, zaklatások miatt. 

(pecsma.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

O1G

A mindenszo.hu feljelentette az RTL Klubot – A házon kívül műsoruk elfogultan és hazug módon tájékoztatott a tüntetésekkel kapcsolatban