in ,

A mindenszo.hu feljelentette a Rádió 1, Balázsék c. műsorát – Reggel 8 óra után péniszversenyről értekeztek hosszasan

A NMHH-hoz fordulunk

Ezennel az alábbi beadvánnyal fordulunk az NMHH-hoz:

Tisztelt NMHH!

Panasszal fordulunk a testülethez, ugyanis 2018 szeptember 11-én, az ország leghallgatottabb rádiójában, a Rádió 1-en, a Balázsék műsorban, főműsoridőben péniszversenyről értekeztek vagy 20 percen keresztül. Önök akkor sem mozdulnak meg, ha az RTL Klubon 12-es karikával férfiak meztelenül pózolnak egy gyalázatos műsorban. Önök akkor sem mozdultak meg, amikor a Barátok Közt sorozatában az RTL-en férfiak csókolództak. És akkor sem mozdultak meg, amikor szintén az esti főműsoridőben az Éjjel-Nappal Budapestben szintén leszbikus és homoszexuális propaganda volt látható, mindez 12-es karikával. Hol vannak Önök ilyenkor?

Bejelentésünk most a Rádió 1 Balázsék műsoráról szól, vagyis arról, hogy a fent említett időpontban, reggel 8-kor egy péniszversenyről értekeztek vagy fél órán keresztül egy országos hallgatottságú rádióban, miközben családok százezrei szállítják kocsival gyerekeiket iskolába vagy óvodába, és közben esetleg a Rádió 1 szól.
Felháborító, hogy az NMHH magától nem tesz semmit, felháborító, hogy az NMHH csak akkor foglalkozik ügyekkel, ha a konzervatív oldalt (pl. Bayer Zsoltot) kell megbüntetni.

Kérjük panaszunk mielőbbi kivizsgálását és a méltányos szankció mielőbbi kiszabását!

Üdvözlettel,

A mindenszo.hu csapata

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Andy Vajna rádiója reggelente “péniszversenyről” és csótányok nők nyakába öntéséről szól – Ez már a legalja – Hol az NMHH?

Ennyi volt – Brüsszel beállt Soros mellé: elfogadták a Sargentini-jelentést