in , ,

A hülye Pulai megint hazudik! Szerinte több tízezer vizsgálatot csináltak a csehek és a szlovákok – Mutatjuk a számokat! – Videó

Pulai hazudik

A +- című Hír Tv-s műsorban nemrég Pulai elvtárs azt hazudta, hogy a szlovákok és a csehek több tízezer vizsgálatot csináltak már koronavírusra. Nos, mutatjuk a számokat:

https://ourworldindata.org/coronavirus

 

Piros a magyar mintavétel: március 13-án 858 volt ma már közel 1300.

Szlovák a kék nyíl: KEVESEBB, mint a magyar! 853.

Zöld a Cseh: 2353.

 

Hol van a több tízezer szlovák és cseh mintavétel????

Pulai, Te szemét állat! Mit hazudozol?????????????

 

Így hazudik élő adásban Pulai András

‼️ Így hazudnak és támadják a magyar járványügyi szakemberek munkáját a balliberális megmondóemberek. 👉 Múlt héten Pulai Andrással vitáztam a HírTV Plusz-mínusz műsorában, aki azt hangoztatta, hogy Magyarországon nem végeznek elegendő tesztet, ezért nincsen feltárva minden eset. Azt állította, hogy a környező országokban hazánkkal ellentétben már több tízezer (sic!) tesztet végeztek el.❌ Nos, a hivatalos adatok szerint ez egyáltalán nincsen így, Szlovákiában például kevesebb mintavétel történt, mint Magyarországon, de Csehországban is nagyjából 2 ezer teszt készült március 12-ig. Nálunk ez a szám jelenleg 1436 darab. Köszönet a találatért a mindenszo.hu szerkesztőinek, akik megtalálták a hivatalos összesítést: https://mindenszo.hu/wp-content/uploads/2020/03/mintavetel2.jpg‼️ Arra kérek mindenkit, hogy csak hivatalos forrásokból tájékozódjon és ne dőljön be a hivatásos pánikkeltőként működő ellenzéki véleményformálóknak. A friss tudnivalók a https://koronavirus.gov.hu/ oldalon olvashatóak.‼️ Az ilyen nehéz időkben minden politikai oldalnak felül kéne emelkednie az aktuálpolitikai csatározásokon, a pitiáner politikai haszonszerzést be kéne fejezni. Míg ez a legtöbb Európai országban meg is valósul, addig Magyarországon az ellenzéki pártok és véleményformálók minden eddigi határon átlépnek és a pánikkeltés mellett elképesztő stílusban uszítanak a kormány ellen ezekben a nehéz időkben is. Ezekkel a pitiáner politikai akciókkal jelentősen rombolják azokba a szakemberekbe vetett társadalmi bizalmat, akik mindent megtesznek a járvány feltartóztatása érdekében.

Gepostet von Deák Dániel am Montag, 16. März 2020

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

„Február óta tudom, hogy márciusban leáll a világ” – mondja a világhírű magyar kutató, de tanácsai is vannak

Újabb 13 iráni egyetemistát utasított ki az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság