in , , ,

A Háttérhatalom megkezdte az emberiség szisztematikus kiirtását – Tények következnek

Figyelem!

Figyelem! Figyelem! Akik nem szeretik a tényeket, most “kapcsoljanak el”, olvassanak inkább 444-et, hvg-t, egyebeket. Akik nem szeretik az összeesküvés elméleteket gyakorlatokat, azok is “kapcsoljanak el”, nézzenek helyette tévét, este várja őket az RTL-en a Barátok közt, és az Éjjel-nappal Budapest, és strucc módjára szépen dugják a fejüket a homokba.

Felkészültünk arra is, hogy le leszünk a következő gondolatokért hülyézve, gyíkemberezve, majd leálhírportáloznak minket, de már megszoktuk. Akik álhíroldalnak minősítenek minket azért, mert kérdéseket teszünk fel, és logikai alapon levonunk következtetéseket, azok legyenek szívesek az elmúlt 3 év alatt feltöltött 14 ezer cikkből EGYETLEN (!) álhírt is mutatni! Ezt szoktuk ajánlani azoknak, akik kamuoldalnak neveznek minket, majd fel szoktuk ajánlani, hogy töröljük a domaint is, ha talál az oldalon egyetlen álhírt! Minderre az illető 1 órát kap, amennyiben nem mutat fel álhírt az oldalon, őt tiltjuk ki az oldalunkról. Számos ilyen játékban vettünk részt, és még mindig itt vagyunk. Eddig minden esetben az utóbbi történt. Nem véletlenül olvasnak minket havonta 1-2 millióan.

A bevezető után pedig szeretnénk megjegyezni, hogy az alább olvasható tartalomban orvosok, villamosmérnökök, más szakemberek is részt vettek, azok tartalmát bármikor, bármilyen körülmények között vállalják.

A cím tartalmát mi is vállaljuk. Úgy véljük, hogy a Háttérhatalom nagyobb sebességbe kapcsolt, néha már nyíltan is megszólalnak (pl. Soros György és fia Gyöngyöspatával kapcsolatban. Ott kibújt a szög a zsákból.), vagy olyan videókra, dokumentumokra bukkanunk, bukkannak akár olvasóink is, amik arra utalnak, hogy nyílt emberirtás folyik a Földön, és egyre durvábban teszik ezt bizonyos erők. Íme néhány emberirtást bizonyító esemény, ami a közeljövőben történt.

Európai népirtás: migráció

A célpont egyértelmű: a fehér többségű keresztény kontinens összekeverése más kultúrával, egy dominánsabb (iszlám) kultúrával, a keresztény Európa pedig ilyen módon megsemmisül, eltűnik. Rengeteg anyag, dokumentum, pl. a Kalegri terv is elérhető nyíltan az interneten e témakörben, ami egyértelműen arra utal, hogy a Háttérhatalom egyik terve Európa teljes megváltoztatása, a fehér faj kiirtása.

 

Ázsiai népirtás: Koronavírus

Feltettük egy korábbi cikkünkben a kérdést, hogy vajon ki a felelős a koronavírus kiszabadításáért., mert hogy ez nem a denevérektől jött, az biztos. Egészen pontosan arra utaltunk, hogy valakik ezt a kórt szándékosan eresztették rá az emberiségre. Ki is derült egy orvos friss videója alapján, hogy kik lehetnek a felelősek, amiről szintén írtunk:

Bréking! Megvan ki szabadította a világra a Koronavírust – Egy orvos megdöbbentő leleplezése – Videó

Amennyiben ezen felsorolt tények a nagyobb nyilvánosságba is bekerülnek végre, kíváncsian várjuk, hogy mikor kerül letartóztatásra népirtás gyanújával pl. Bill Gates. Álom, édes álom, de a felelősökre az orvos egyértelműen rámutatott.

 

 

5G sugárzás: globális fenyegetettség

Éppen a 444-en lettek a minap lehülyézve azok, akik vizsgálják az 5G esetleges káros sugárzásait.

Erről mi is megírtuk a magunkét, pontosabban szemléztük egy hiteles oldal nagyon érdekes cikkét:

Íme az 5G hatása az emberi szervezetre

Az 5G hatásai az emberre e cikkben szépen össze lettek foglalva.

Jelenlegi állapotban az 5G bevezetése a 4G-hez hasonló vivő frekvencián 5 Giga Hz alatt történik meg, a világ szinte összes pontján, így sajnos hazánkban is. A durva dolgok csak ezután következnek: a teljes működési frekvencia ugyanis 26 Giga Hz  (!!!) lesz. Ilyen magas frekvenciák természetes módon a környezetben gyakorlatilag nem találhatók meg, ez már olyan mértékű sugárzás, ami után kijelenthetjük: az 5 G bevezetése konkrét emberkísérlet, esetleg szándékos emberirtás (akár halálos megbetegedések (pl. rák) szándékos okozása).

 

Mindhárom felsorolt témát hosszan, akár hosszú oldalakon is ki lehetne fejteni, de erre ott vannak a migráció témájában kapható könyvek például. A mi megítélésünk az, hogy itt egy egyre nyíltabb emberirtási folyamat zajlik, amit a teljes nyugati liberális média elhallgat, illetve elhazudik. Mert ők ugye elmagyarázzák, hogy a “migráció nem veszélyes”, az “5G nem sugárzik.”, stb. stb….
Hát persze…

 

folytatjuk….

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! Megvan ki szabadította a világra a Koronavírust – Egy orvos megdöbbentő leleplezése – Videó

Hazugságot terjeszt az ellenzék a CSOK-ról