in , , , ,

A Háttérhatalom Globális háborút szeretne – A Brexit lehetett a jel a cselekvésre

Na ki lehet a háttérben?

Egyre több  konfliktus alakul ki Világszerte. Talán nem véletlenül.

Nem véletlen a szervezett Soros-karaván sem (az amerikaiak nevezték el így), irányított provokációról van szó. Több ezer embert, több ezer kilométerről a mexikói-amerikai határhoz szerveznek, és máris kész a provokáció.

Nem véletlen az ukrán – orosz konfliktus sem. Az egész ukrán felfordulást Soros NGO-i robbantották ki, évekkel ezelőtt, ennek tényéről már számos feltáró publicisztika készült a nemzeti sajtóban.

Nem véletlen a bosnyák-horvát határnál (Bihács) sem a migráns konfliktus. 70 ezer illegális bevándorló van abban az övezetben.  Irányított, NGO-k által szervezett provokáció ez is.

Nem véletlen a francia hőzöngés sem, Macron ellen fellázadtak a franciák, de vélhetően ez is egy irányított folyamat. Jelenleg teljes káosz uralkodik Franciaországban.

Németország is tulajdonképpen egy puskaporos hordó. Egy újabb, migránsok által elkövetett komolyabb támadás társadalmi robbanást okozhat.

 

Úgy tűnik valakik nagyon nagy konfliktust szeretnének, akár globális háború kiprovokálása által. A tűzfészkeket már megteremtették, most az a vágyuk, hogy ezt kiterjesszék globális szintre. Lehet jókat shortolni a válságokon, a spekulánsok már dörzsölik a tenyerüket.

Csakhogy közben emberek halnak meg. Sokan.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Moszkva szerint Kijev készítette elő és szervezte meg a provokációt a Kercsi-szorosban

Heller Ágnes megint beszólt Orbán Viktornak: „Orbán faji alapon kormányoz”