in , , ,

A Fidesz kimondta az igazat, és betörték a fejét – Brüsszelnek szinte mindenben engedett a kormány

Európát felperzselik az agysebészek, de Brüsszelt ez nem érdekli

Naponta késelnek, fél évente robbantgatnak, tömeggyilkolnak Nyugat-Európában a migránsok. Finomabban, de erre hívta fel a figyelmet a magyar kormány, és ennek akar legalább itthon gátat szabni a határon épített kerítéssel, és az erre alkalmas törvényekkel (pl. STOP Soros). Nyugat-Európa már megásta a sírját. Svédország, Hollandia, Nagy-Britannia, Németország, Belgium, Luxemburg elesett, pár év, csak néhány év,  és már a muszlimok lesznek a többség. Tucatnyi brit városban muszlim polgármester van már! Már a fővárost is átvette a muszlim vezetés! A britek meg csak bámulnak. De ugyanez a helyzet Németországban is.  Tétlenül nézi ezt a német nép, és a többi is, sőt, sokan még tapsolnak is a migránssimogatóknak. Gratulálunk!
Nekünk magyaroknak ne kelljen már tapsolni Európa tönkretételéért!
Ezt a hordát akarja ránk erőszakolni Brüsszel, és a politikai sleppje, Weberrel együtt.
Idejött Weber, a bábu, és elmondta nekünk mi lesz, ha továbbra is az igazságról beszél a kormány, és kimondja azt, ami Európában zajlik. Ezért megfenyegettek minket, hogy mindenből, és mindenhonnan kizárnak minket. Annyira akarják egyesek ezt a bevándorlást, olyan hatalmas erők és pénzek állnak az illegális bevándorlás mögött, hogy azt elképzelni sem tudjuk.

A Fidesz tehát meghátrált, mondaná a liberális média. Mi viszont azt mondjuk, hogy Orbán Viktor elment a falig. Ennyit tudunk, erre vagyunk képesek. Ha kell, marad a CEU, sőt törvényt is módósítanánk, ha úgy alakul. Ha kell, Orbán Viktor bocsánatot kér, akit esetleg a Néppártban megbántott. Gulyás Gergely azt is kijelentette, hogy a plakátkampánynak is vége. Tehát minden pontban engedett a kormány. Mondd meg az igazat, és betörik a fejed, tartja a mondás. Milyen igaz.

Lassan tényleg valóság: Brüsszel rosszabb mint Moszkva.

Mi viszont, itt a szerkesztőségben a történtekhez az alábbiakat fűzzük hozzá:

– Köpünk a CEU-ra
– Köpünk Brüsszelre
– Köpünk Weberre és a Néppártra
– Köpünk egész Nyugat-Európára
– Köpünk az alkoholista Junckerre

 

Megérdemlitek sorsotokat, ott nyugaton, brüsszeli idióták, és mindent eltűrő birka népek!
A nyugattól soha nem várhatunk és nem várhattunk semmit. Kaptunk Trianont, árulást, üres, olcsó ígéreteket. Ők pedig csak egy olcsó munkaerővel rendelkező gyarmatosítandó országnak tartottak, és tartanak minket. Mi ebből nem kérünk, ezért továbbra is: Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Hajrá V4-ek!

mindenszo.hu

u.i: Ott leszünk március 15-én, ahol lennünk kell. Ott leszünk május 26-án is, és csakazért is a Fidesz-KNDP-re fogunk szavazni!


Ha Te is köpsz arra, amire mi, oszd meg ezt a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A törpenövésű Vadon Jani élő adásban állt ki a 444.hu mellett, Liu Shaolin Sándorral szemben

A tróger alkoholista Szanyi megint beszólt Orbán Viktornak