in ,

3 dologgal már biztosan tartozik minden budapestinek Karácsony Gergely

A naponta rengeteget Facebookozó Karácsony Gergely még tartozik ám a budapestieknek. Tartozik a szavazóinak, és a nem rá szavazóknak is. Sokmindennel tartozik. Többek között főbb ígéreteivel is lóg nekünk, mármint azok betartásával. A kampány idején a sajtó előtt sokat pózoló, de a megválasztása után a média elől inkább elmenekülő főpolgármester nem nagyon beszél egykori ígéreteiről. Mi viszont nem felejtünk, ezért szeretnénk emlékeztetni Karácsony Gergelyt néhány dologra.

 

14 éven aluliak ingyen utazhatnak a BKK járatain

A 14 éven aluliak azóta sem utazhatnak ingyen. Ezen ígéretét nagyjából az első héten megszegte. Tehát a 14 évesek továbbra sem utazhatnak ingyen a BKK járatain.

 

20 ezer forint fűtéstámogatás

Az ígéret szerint minden budapesti nyugdíjas részesül a fűtésszezon idején 20 ezer forintos fűtéstámogatásban. Ígérni könnyű volt, és elpostázni a nyugdíjasoknak szánt levelet a kampány ideje alatt, de betartani már nem sikerül. Tehát a budapesti nyugdíjasok egyetlen fillér fűtéstámogatást nem kapnak, nemhogy 20 ezer forintot.

 

Idősotthonba ellátogatni

A Pesti úti idősotthonba ellátogatás nem tartozott Karácsony ígéretei közé, hiszen a botrány most robbant ki nemrég, a főpolgármester megválasztása után. Nem politikai, hanem emberi kérdés, hogy végre odatolja Karácsony a képét abba az idősotthonba, ahol már 40 idős halt meg a felelőtlen viselkedés, az ellátatlanság, és a szabálytalanságok miatt. A felelős, az idősotthon fenntartója a főváros. Annyi emberi érzés sincs a főpolgármesterben, hogy legalább a kegyeletét lerója az idősotthonban egy szál virággal.

 

Mi, budapesti választók csak egyet ígérünk: NEM FELEJTÜNK!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Így végez a kormánypárti polgármester szívműtétet hétvégén, “hobbiból” – Képek

Életmentő magyar rendőrök! Rendőri felvezetéssel mentették meg a vérző kisfiút Kőbányán