in ,

Zsigmond Barna Pál: Niedermüller Péter nem ismeri sem Magyarországot, sem a szomszéd országokat

Információit egyedül a liberális médiából szedi fel, külhoni magyarral bizonyára nem is találkozott.

„Niedermüller Péter nem ismeri sem Magyarországot, sem a szomszéd országokat. Információit egyedül a sorosista, liberális médiából szedi fel, külhoni magyarral bizonyára nem is találkozott, pláne nem beszélgetett vele. Ha képes lenne kitekinteni a liberális véleménybuborékból, bizonyára nem beszélne olyan sületlenségeket, hogy a határon túli magyarok a Trianoni döntésnek köszönhetően jobban élnének, mint az anyaországiak.

Szlovákiában a Benes dekrétumok formájában továbbra is él a kollektív megbélyegzés, Romániában nem biztosított az anyanyelvhasználat, az Úz-völgyében uszítanak a magyarok ellen és betiltanak egy katolikus iskolát, Ukrajnából éppen elmenekülnek a még megmaradt magyarok és más nemzetiségek.

A jogi és lelki dimenziókon túl Niedermüller állítását a magyarok által lakott régiók gazdasági, kereseti adatai sem támasztják alá, mert a magyarok által lakott régiókat az utódállamok nem támogatják, azok fejlődését akadályozzák és aki jár határon túl ismeri az tételt: mindig ott a legrosszabb az utak állapota, ahol a magyarok laknak.

Persze, a valószínűleg pszichés problémákkal küzdő polgármester már nemcsak román és szlovák, de korábban ír is akart lenni, amikor az ír válogatottnak szurkolt a magyar ellen. Azt is bevallotta, hogy gyűlöli a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat. Ez így együtt sok. Nem kicsit, hanem nagyon.

A másik magyarázat Niedermüller kijelentésére simán az, hogy egy aljas gazember, aki a hazudozásával gyűlöletet akar kelteni és ettől vár szavazatokat. Lassan a DK-s politikusoknak is rá kellene döbbenniük, hogy az ilyen politikai magatartásra és nemzetellenes uszításra a magyarok többsége már nem vevő és csak arra elegendő, hogy tovább erősítsék a nemzeti oldalt.

A legjobb az lenne, ha Niedermüller és a hozzá hasonló gátlástalan, hazug figurák minél előbb távoznának a közéletből és abbahagynák annak mérgezését!”

 

– írja Zsigmond Barna Pál.

 

Add tovább!

Pilhál Tamás egyetlen cikkben megsemmisítette Vicsek Ferenc teljes munkásságát

Niedermüller Péter már nem sokáig lesz polgármester – Le fogják váltani – Videó