in ,

Zseniális a showműsor az Index.hu-nál! Menesztették az Index főszerkesztőjét

Bodolai László, az Indexet tulajdonló alapítvány kuratóriumi elnöke kirúgta a portál főszerkesztőjét, Dull Szabolcsot

Mindenszo.hu kommentár: srácok, ez a műsor zseniális! Folytassátok, csak így tovább! Este iszunk rátok is a szerkesztőségben, remekül szórakozunk! Köszönjük!

 


Bodolai László, az Indexet tulajdonló alapítvány kuratóriumi elnöke kirúgta a portál főszerkesztőjét, Dull Szabolcsot. A függetlenobjektív portál szappanoperába illő történetének jelenlegi fejezetében új vezérigazgatót neveznek ki Szombathy Pál személyében, aki korábban igazgatósági tagként dolgozott a cégnél. Szombathyt Sztankóczy András követi az igazgatóságban – derül ki az Index beszámolójából. 

Nem véletlenül érezte az Index szerkesztősége veszélyben magát, és nem véletlenül döntöttem úgy, hogy átállítom a szabadságunkat jelző barométert. Mindvégig az Index szerkesztőségének érdekeit tartottam szem előtt, ahogy ez főszerkesztőként kötelességem is volt. Az elmúlt hetek eseményei még jobban meggyőztek arról, hogy Magyarországnak szüksége van egy olyan lapra, ahol nem lopakodó külső erők határoznak arról, mi kerüljön az újságba és kik csinálják azt az újságot. Ahol az egyetlen cél az olvasók tájékoztatása. Ahol nincs felső, kiismerhetetlen politikai vagy gazdasági akarat. Ahol szabadon, függetlenül lehet dolgozni.

– fogalmazott a főszerkesztő.

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

A Fidesz kemény nyilatkozata: Fidesz: Ujhelyi a korrupciós ügyekből kicicomázott villájából élvezheti a balatoni panorámát

Karácsonyék kudarca az uniós csúcs – Nyoma sincs közvetlen budapesti uniós forrásoknak!