in

Wilders-Orbán találkozó: Létezik még vezetőképesség!

Kitűnő találkozó Orbán Viktor miniszterelnökkel! Létezik még vezetőképesség!

Kitűnő találkozó Orbán Viktor miniszterelnökkel! Létezik még vezetőképesség! – írta Twitter üzenetében Geert Wilders. A holland Szabadságpárt vezetője Halállistán című könyvbemutatójának győri állomásán találkozott a magyar miniszterelnökkel.

Létezik még vezetőképesség – írta Twitter üzenetében Orbán Viktorral való találkozása kapcsán Geert Wilders holland politikus. A Szabadságpárt első emberének „Halállistán” című könyvét a múlt héten mutatták be Magyarországon, a Patmos kiadó gondozásában. Mint arról budapesti előadása kapcsán beszámoltunk, Wilders arról beszélt, szeretné, ha Hollandiának is olyan vezetője lenne, mint Orbán Viktor. Úgy fogalmazott,

Orbán felállt és megmutatta, hogy ő vezeti a saját országát, ami nekem nagyon tetszik, és bárcsak nekünk is lenne egy olyan vezetőnk, akinek csak 10 százalékban van annyi vér a pucájában, mint Orbán Viktornak.

Portálunknak adott interjújában arról is beszélt, véleménye szerint amit a baloldal rasszizmusnak nevez az valójában önvédelem, az iszlám nem egy vallás, hanem ideológia, Soros György pedig nagyon veszélyes ember.

Forrás: Twitter.com/PestiSrácok.hu; fotó: Twitter

(forrás:pestisracok.hu)

Ausztria közeledik a visegrádi négyekhez

A manóba! Ez sem stadion! – Teljessé vált a Szeged és Baja közötti 100 kilométeres bicikliút