in

Világos beszéd – Gaudi: Vonáék árulók és a balliberális erők kezére játsszák a nemzeti mozgalmat

Teljesen világos beszéd

Az eddigieknél is sokkal keményebben kiosztotta a Jobbik „szekerét balra fordító” Vona Gáborékat Gaudi-Nagy Tamás, a párt 2010 és 2014 közötti parlamenti képviselője – írja a Pestisracok.hu

A nemzeti radikálisok egyik kulcsfigurájának számító ügyvéd internetes bejegyzésében fakadt ki a Jobbik jelenlegi elnökére. Gaudi-Nagy Tamás szerint Vonáék elárulták a nemzeti mozgalmat, de ő bízik benne, hogy ez a folyamat még időben megfordul – írja a Pestisracok.hu

Budapest, 2015. szeptember 21.Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, a Jobbik országgyűlési frakciójának volt tagja beszél a tárgyalóteremben az ellene és két társa ellen indított büntetőper tárgyalása előtt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, az V. kerületi Markó utcában 2015. szeptember 21-én. Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökét a Gaudi-Nagy Tamás által szervezett 2014. május 6-i tüntetésen szidalmazták és megköpködték a Parlament előtt.MTI Fotó: Kovács TamásGaudi-Nagy Tamás (MTI: Kovács Tamás)

Hazafiak! Meddig tűritek még Vonáék árulását? Hogy tűrhetitek el amit a Jobbik áruló vezetése művel, ahogy a balliberális nemzetellenes erők kezére játssza több százezer igaz szívű és lelkű, derék magyar ember közös erőfeszítése és munkája révén hazai és európai képviselethez jutott nemzeti mozgalmat?

– tette föl a kérdést Facebook-bejegyzése elején Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, aki a múlt héten a PestiSrácok.hu-nak is elég keményen kiosztotta a Jobbik hazaáruláshoz „erősen közelítő” politikáját.

Ám mostani írása már a portálnak adott interjúnál is keményebbre sikerült. A volt jobbikos parlamenti képviselő fölidézte a 2010-es, Radikális változás című programot, az Európai Unióból való kilépést célzó népszavazási kezdeményezést, ami helyett most a „Jobbik új üdvöskéje, a Simicska közelinek tűnő Varga-Damm Andrea” immár az euró bevezetése mellett érvel.

 

Majd egy hosszú kérdéssort intézett egykori nemzeti radikális képviselőtársaihoz:

„Meddig maradtok még szótlanok? Nem látjátok, hogy az általatok tolt szekér ballib irányba fordult és azon már a Soros bérencek magyarellenes csapata utazik »befogva az orrát« (Heller), akik azt tervezgetik, hogy majd miként restaurálják a »csodálatos köztársaságot«? Meddig asszisztáltok még ahhoz, hogy Heller Ágnes és Magyar György szája íze szerinti értékvesztett, az eurokrata liberális »demokrácia« visszaállítását szolgáló technikai eszközzé silányítják jelenlegi vezetői ezt az egykor erőtől duzzadó, őszinte és igaz nemzeti ellenállási mozgalmat?”

Gaudi-Nagy szerint ha ez így megy tovább, nemsokára Gyurcsány, „a gátlástalan, nemzetvesztő szemkilövető is ott lesz a csapatban”. Majd a közvélemény-kutatási adatokat idézve rámutatott: már tíz százalék alatt van a Jobbik népszerűsége, miközben a korábbi őszinte és emberközpontú politikájuk idején 15, 17 és végül 21 százalékon állt a párt. Babitscsal szólva azt üzente a még hezitáló jobbikosoknak: „Vétkesek között cinkos aki néma!

A teljes cikk elolvasható itt:

(hirado.hu)

NA ehhez mit szólnak majd a libsik?? – Hatalmas elismerés: a budapesti óriástoronyugró-létesítmény az év sporthelyszíne!

A libsi HVG már magyarázza, kisebbíti a jó eredményeket – Gyorsuló gazdasági növekedés Magyarországon