in ,

Végre kinyögte – Fekete-Győr András: a Momentum szervezte a diáktüntetéseket

„Nekünk az utcán volt a helyünk a tanárok és a diákok mellett az elmúlt hónapokban, nekem, személy szerint is ez volt a legfontosabb elfoglaltságom” – fogalmazott a lila párt egykori elnöke az ATV-ben.

Egy sokakat érdeklő kérdésre adta meg a választ szerda reggel Fekete-Győr András az ATV-ben, arra, hogy az elmúlt hetek tüntetéseiben mekkora szerepük volt az ellenzéki pártoknak. A Momentum parlamenti képviselője a Szigorlat című műsorában elismerte, hogy nagyon komoly, ők szervezték ugyanis a diákok demonstrációit.

A lila párt egykori elnöke arról beszélt, az elemzők és a nyilvánosság talán a DK-n, valamint a Momentumon érzik, hogy a balliberális térfélen ez a két párt lesz a jövő meghatározó politikai ereje. S azzal folytatta, hogy Gyurcsányék az árnyékkormány felépítésével vannak elfoglalva, ők pedig – a középiskolásokból álló a TizenX nevű szervezetükkel –

az ország rengeteg helyén a diáktüntetéseket szervezték meg.

„Nekünk az utcán volt a helyünk a tanárok és a diákok mellett az elmúlt hónapokban, nekem, személy szerint is ez volt a legfontosabb elfoglaltságom, úgyhogy a DK és a Momentum ilyen szempontból picit más pályán mozog és halad, de szerintem jól van így” – fogalmazott a lila párt egykori elnöke.

 

 

(mandiner.hu)

  

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Ifj. Lomnici Zoltán: a magyar emberek biztonsága garantált

Stratégiai nyugalom – Most kell higgadtnak maradni!