in ,

Végre! Egy ferences szerzetes tette helyre nyílt levélben az egyházakat folyton támadó sátánista Perintfalvi Ritát

Végre!

Ön az Egyház és a Szentírás tanításával ellentétes „agymenésekkel” házal. (A szerző ferences szerzetes.)

„Önt az elmúlt években többen és több ízben is figyelmeztették, hogy katolikus teológusként nyíltan szembe megy az Egyház tanításával (itt és itt). Ezeket Ön személyes támadásoknak tekintette és sértett felsőbbrendűségi tudattal lesöpörve azokat (itt és itt), a végzettségére hivatkozott. Sértettsége megalapozatlan, mert Ön a szakmáját (diplomáját) megcsúfolva az Egyház és a Szentírás tanításával ellentétes »agymenésekkel« házal. Ezeknek kritikája megtalálható egy alapos szakmai válaszban (itt).

Mielőtt az én végzettségem után kutakodna, leírom, hogy teológus diplomám van (FHF, 1999).

De!

Az itt előkerülő kérdéshez nem különösebben diplomára, hanem sokkal inkább józan értelemre van szükség, amely felfogja és megérti az egyértelmű katolikus tanítást.

Egyáltalán nem szükséges pápának lenni ahhoz, hogy megállapíthassuk, ki a katolikus és ki nem. Aki nyilvánvalóan nem fogadja el a Katolikus Egyház megismert tanítását – akár csak egyetlen konkrét témában is –, az nem lehet katolikus; pusztán imitálja azt. És Ön ezt teszi.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Tarlós levélben válaszolt a Népszava főszerkesztőjének – Jobboldali érzelmű ember nem szűri össze a levet a DK-val, mint Márki-Zay

Ez veszélyes: százezrek maradnának ellátás nélkül Márki-Zay egészségügyében