in ,

Végre! Az emberek kétharmada azt akarja Budapesten, hogy Kamu Geri húzzon el a f*szba

Megjött az eszük!

Készült egy felmérés. Egy fontos felmérés.

Az egyik leghasznosabb felmérés készült el mostanság. Magáról Európa leghitványabb, legkreténebb főpolgármesteréről, Kamu Genyóról készült a beszédes adatsor. Van aki csak Kamu Gerinek, van aki Kamu Gecinek, és vannak, akik Kamu Genyónak hívják. Mindegy, mindegyik név találó.

Fel sem kell sorolni, hogy a csávó mekkora kretén, a lényeg, hogy semmihez nem ért, nemhogy a fővárost nem tudja irányítani, még jogsija sincs, és nyelveket sem beszél. Totális amatőr, egyébként egy közönséges gazember. Szóval készült róla egy felmérés. A lényeg: Kamu Gerit a budapestiek kétharmada elküldené a büdös picsába. És ez így van jól.

Legkésőbb két év múlva takarodik, ha csak addig el nem bassza egy villamos (ő maga mondta).

Tehát Kamu Geri népszerűtlen. Helyes. Az idült mosolya, a hülye vigyora, és a pofátlansága, ahogy a jobboldali sajtóval bánik, az botrányos, és felháborító, no meg ahogy gyűlöli az autósokat, persze azért ő maga autóval jár, bringázni már nem bringázik, az csak egy marketing-elem volt, ugyanis szegény balfasz azt hazudta, hogy gerincsérve van, csakhogy gerincsérvvel remekül lehet ám bringázni, sőt, még jót is tesz a hátnak a mozgás. Szóval ennek a rohadéknak nemhogy gerincsérve nincs, még gerince sem, tehát így eleve nem is lehet semmilyen gerincproblémája.

A csávó egyébként totál tenyérbemászó, fogalmunk sincs, hogy volt Budapesten annyi kretén, hogy meg tudták ezt a címeres ökröt szavazni főpolgármesternek.

Két év alatt kiderült erről a hülye faszról, hogy egy hülye fasz.

Kamu Geri megy a süllyesztőbe…hamarosan.

Élvezni fogjuk. Öveket becsatolni, sört bekészíteni.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 

Olcsón akar garázst? Keresse a baloldali önkormányzatokat!

Fujjjjjjjjjjjjjjjjjj: rovarokat kellene ennünk, mivel az fenntartható a WEF szerint