in ,

Vége! A Jobbik megszűnt! A 0.99%-os „eredmény” után a rendkívül ellenszenves Gyöngyösi Márton is takarodik a Jobbik éléről – Már keresik a felszámolóbiztost

A pártnak annyi

Már keresik a felszámolóbiztost a Jobbik élére. Takarodik Gyöngyösi végre, hiszen a hatalmas, 0.99%-os eredmény után inog a széke, nem kicsit.

 

Pár szerencsétlen bejelentkezett máris a jobbik élére, ő lesz a felszámolóbiztos.

Gyöngyösi szerint ugyanis „megváltoztak a körülmények, olyan folyamatok indultak be, amelyekkel nem lehetett számolni”. Az ATV információi szerint mindenki Gyöngyösi leváltása mellett van. Úgy tűnik, nem jött be a kipában való széderezés Gyöngyösinek.

 

A Jobbik tisztújítása június 29-én lesz, s azért lesz érdekes, mert a jelenlegi elnök, Gyöngyösi Márton korábban többször is arról beszélt, lemond, ha a Jobbik nem szerez mandátumot az EP-választáson, ám ez nem történt meg.

 

 

A Jobbik-Konzervatívoknak sikerült 0,99 százalékot elérnie a június kilencedikei EP-választáson, Gyöngyösi Márton vezetésével. Most kihívója akadt a pártelnöknek, ugyanis Adorján Béla közösségi oldalán tett egyértelmű utalást az indulásra, a Magyar Nemzet információi szerint pedig Brenner Koloman is indul a posztért.

 

 

Na, akkor ennyi volt, a Jobbik megszűnt.

 

 

mindenszo.hu

 

 


 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

A képen látható drogos „izé” el akarja távolítani a Turul szobrot! Hagyod?

Na, akkor Le Penről ennyit – Le Penék lőszert igen, de katonákat nem küldenének Ukrajnába