in , , ,

Varga Judit végre kimondta: Brüsszel el akarja pusztítani a hagyományos értékeket

Brüsszelben jogállamisági zsarolással és szankciókkal akarják elpusztítani a hagyományos értékeket

Brüsszelben jogállamisági zsarolással és szankciókkal akarják elpusztítani a hagyományos értékeket – írta szombaton a közösségi oldalán az igazságügyminiszter. Varga Judit az Európai Bizottság alelnökének nyilatkozatára reagálva úgy fogalmazott, hogy Věra Jourová politikai nyomás alá helyezte az EU Bíróságát.

Voltaképpen döntéshozatalra utasított, amikor elvárásokat fogalmazott meg a kondicionalitás-keresetről ítélkező testülettel szemben

– tette hozzá. Az uniós költségvetés védelmét szolgáló rendelet miatt Magyarország és Lengyelország a múlt héten nyújtott be keresetet. A jogszabály az uniós kifizetéseket jogállamisági feltételekhez köti. A két állam kormányfői már korábban jelezték, hogy az ügyet a luxemburgi székhelyű bíróság elé viszik. Varga Judit arra kérte a balliberális politikusokat, hogy fejezzék be a hagyományos értékek mellett kiálló államok zsarolását. A miniszter szerint az individuum helyett a közösség, a multikulturalizmus helyett az önálló nemzetállamok, a több százféle gender helyett a hagyományos férfi-női szerepek jelentik ezeket az értékeket.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal!

Agyhalál – COVID-fertőzött beteget vitt el a mentő Gődény vírustagadó tüntetéséről – Összeesett

Kabul réme megint vinnyog – Cselekvés helyett ismét a járvány elleni védekezést akadályozza