in , ,

Varga Judit akcióban: az Európai Parlament a mai napon is folytatta Magyarország elleni nyomásgyakorló hadjáratát

Az EP balliberális többsége hevesebb magyarellenes kampányt folytat, mint valaha

Az EP balliberális többsége hevesebb magyarellenes kampányt folytat, mint valaha

− emelte ki legfrissebb Facebook-posztjában Varga Judit igazságügyi miniszter.

Kiemelte, hogy azok, akik korábban a migrációs, majd a gyermekvédelmi politikánk miatt támadtak minket, most a békepárti álláspontja miatt próbálják megbélyegezni és megbüntetni Magyarországot.

 

 

Mindenképpen bele akarják rángatni hazánkat a háborúba és ezért mindent meg is tesznek, több fronton támadnak. El akarják venni tőlünk a 2024 második félévi uniós elnökséget és meg akarják fosztani a magyar embereket a nekik járó uniós forrásoktól

− fogalmazott Varga Judit. Szerinte már a látszatra sem adnak, hiszen a mai sajtótájékoztatójukon is önmagukat buktatták le.

− A balliberális EP-képviselők arról beszéltek, hogy azért bólintottak rá olyan gyorsan az EP-nek benyújtott, Magyarországot elítélő mondvacsinált határozati javaslatra, mert idézem: „nagyon aggasztó, hogy Hahn biztos úr miket mond, hogy például Orbán egész jól teljesít, és nem állunk annyira távol a megállapodástól”. Továbbá elmondták, hogy aggasztotta őket az is, hogy „Hahn biztos úr túlságosan lelkesnek mutatkozott arra, hogy zöld utat adjon Orbán Viktornak” − emelte ki a miniszter.

Varga Judit hangsúlyozta: Az EP baloldali többségének a kezében már csak kavicsok vannak, melyek dobálásával próbálják megakadályozni, hogy a magyar emberek megkapják a nekik jogosan járó forrásokat, melyek egyet jelentenek a pedagógusok béremelésével és a vállalkozások támogatásával.

Hozzátette:

Mi továbbra sem fogjuk hagyni, hogy belesodorják Magyarországot a háborúba, és továbbra is azonnali tűzszünetet és béketárgyalásokat fogunk követelni.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Mindenki ezen röhög Magyarországon: teljes érdektelenségbe fulladt a keddi diáktüntetés

Csak egy kérdés: Dobrev Klára mikor fejezi be a pofátlan hazudozást? Miért manipulálja a magyarokat?