in , ,

Van még Lejjebb

Nagyon nagy gáz van

“Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából”
Winston Smith

 

Rébusz (főnév)
Homályos célzás. Szándékosan nehezen érthető kifejezés vagy beszéd.

 

 

Továbbra is minden gondosan megtervezett forgatókönyv szerint zajlik. Aki nem hiszi, az kapcsolja össze a szálakat: alig ér véget egy szörnyű nyavalya (teljesen még nem is ért véget) a Glóbuszon, szinte parancsra elindul egy pusztító konfliktus keleten. Figyeljék szóhasználatainkat, figyeljék, mit írunk, és hogyan írunk, minden mögött fondorlatos gondolatok, ki nem mondott fogalmak, szavak rejtőznek, nem véletlenül, szerintünk olvasóink tudják, miért írunk így.

 

Aki nem hiszi, hogy a dolgok meg vannak komponálva (a macska meg fel van mászva a fára), az tekintse meg a kereskedelmi mutatókat, ki és miből jár jól. Folyik szépen az a fekete valami, amivel a járműveink működnek, melynek ára most az egekben. A keleti földeken pedig gazdag lelőhelyek vannak ám, valamint mindenféle kristályok, ásványok, amire nagy a szükség nyugaton. Az Internacionálé világosan fogalmaz: “És nemzetközivé lesz, holnapra a világ.” Jelentjük: már az. Ez most a kiteljesedés korszaka, a megvalósulás maga. Senki se lepődjön meg, ha újabb “nyavalyák” érkeznek, és a teljes médiahisztéria is maximálisra lesz felcsavarva, de előtte még a szörnyű keleti konfliktust így, vagy úgy, de be fogják fejezni. Csak figyeljék, és lessenek nagyokat, mi miért történik. A bábuk fent vannak a sakktáblán, az egyik látható a fenti fotón. A vezető lehet akár hét gyermekes is, nem azt teszi majd, mi gyermekének kedves, sokkal inkább végrehajt. Mindegy mit, amit mondanak, végrehajt. Feladatuk van. Mi nem nevezzük nevén, csak úgy hívjuk: Van még Lejjebb.

 

A dolgok szervezettek, és tervezettek. Régóta így megy ez. Az átállás keserves lesz, és szándékosan korlátozni fog számos emberi lehetőséget: a tulajdon és a négykerekű hamarosan kiváltság lesz. Csak a felsőbb rétegek engedhetik majd meg maguknak. Ne engedjük, hogy tényleg így legyen!

Hogy mi a megoldás, nem tudjuk, talán az, ha mindenki tudja róluk, hogy kik ezek: ezek ugyanazok!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Na, ezen hangosan felröhögtünk – Jakab Péter: Ti vagytok a Jobbik gerince, és a nemzet gerincessége

Saját kommentelői tépték szét a Jobbikot a közösségi médiában