in ,

Van itt péééénz! Többmilliós jutalmat kaptak a fővárosi cégvezetők

Van itt pénz!

Miközben Karácsony Gergely főpolgármester azt mondja, hogy a kormány kivérezteti a fővárost, a Fővárosi Önkormányzat cégeinek vezetői többmillió forintos jutalmat kaptak 2021-ben, dupla annyit, mint 2020-ban – jelentette ki Kovács Péter, a Fővárosi Közgyűlés Fidesz–KDNP-frakciójának tagja egy mai sajtótájékoztatón, Budapesten.

Karácsony Gergely azt ígérte, Budapest mindenkié lesz, de úgy néz ki, Budapest a haveroké

– fogalmazott a XVI. kerület polgármestere. Hozzátette: szemetesekre, fedett buszmegállókra, köztisztaságra nincs pénz, de milliós jutalmakra van. Példaként említette, hogy Barts J. Balázs, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. elnök-vezérigazgatója – “akivel el akarták vitetni a balhét a Városháza-botrányban” – 5,2 millió forint jutalomban részesült, ami duplája az előző évi összegnek.

 

Valószínűleg ezzel próbálták rávenni a lojalitásra, hogy magára vállalja a különböző bűnöket a Városháza-gate ügyében

– vélekedett Kovács Péter.

Vagyis egy biztos: a fővárosnak van pénze, csak nem arra költi, mint amire az emberek várnák tőlük. Sajnos itt tartunk

– fogalmazott a politikus. Arra a kérdésre, tervezik-e egy, a Városháza-ügyet vizsgáló bizottság újraindításáról szóló javaslat benyújtását, Kovács Péter azt mondta: ha indítványoznák, akkor is csak olyan bizottság jönne létre, amelyben a baloldali többség örökké hátráltatná a munkát és megint nem volna cél az igazság kiderítése. Kovács Péter szerint annyi haszna volt a bizottságnak, hogy kiderült: Karácsony Gergely tudtával eladó volt a Városháza, és hogy jutalékot kértek érte.

 

(pestisracok.hu)

 

Add tovább!

Agyhalál – Ez még azt sem tudja, mikor tartja a saját évértékelőjét! Erre kéne az országot bízni? Videó

Egy szektás hajléktalant akar köztársasági elnöknek a baloldal