in , , ,

Van egy kis baj – A Böszme felesége Európai Egyesült Államokat akar

Mi az erős, egységes Európát képviseljük, és az Európai Egyesült Államokat akarjuk építeni

Gyurcsányné Európai Egyesült Államokat akar

– Mi az erős, egységes Európát képviseljük, és az Európai Egyesült Államokat akarjuk építeni – ismertette a DK legfontosabb törekvését a párt EP-listáját vezető Dobrev Klára (képünkön). Gyurcsány Ferenc immár hivatalosan is politikai pályára lépő felesége tájékoztatása szerint a DK továbbá európai családi pótlék, európai minimálbér és minimálnyugdíj bevezetését javasolja, amit az úgynevezett euró­pai multiadóból lehetne finanszírozni.

Politikai szerepvállalását Dobrev azzal indokolta: hazafias kötelessége, hogy küzdjön Orbán Viktor rendszere ellen, ami szerinte azzal fenyeget, hogy Magyarország Európa perifériájára szorul. Gyurcsányné visszautasította Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő nyilatkozatát, hogy a mentelmi jog megszerzése miatt akar EP-képviselő lenni. – Nincs olyan ügy, amiért szüksége lenne erre, hangoztatta Dobrev Klára, akinek cége, az Altus Portfólió ellen jogosulatlan pénzügyi tevékenysége miatt nyomoznak.

– Biztosak lehetünk abban, hogy Dobrev Klára szemrebbenés nélkül megszavazná az összes brüsszeli bevándorláspárti javaslatot – reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs emlékeztetett, a DK euró­pai parlamenti képviselői az elmúlt években támogatták a migránsvízum és a kötelező kvóta bevezetését, a Soros-szervezetek támogatásának növelését, a migrációt elutasító országok megbüntetését.

Gyurcsány neje Hidvéghi szerint is szívesen venné a mentelmi jogot, mivel „a mai napig nem válaszolt arra a kérdésre, hogy mi is volt az ő igazi szerepe a Czeglédy-botrányban”. Ebben az Altus ügyvédjét azzal vádolják, hogy bűnszervezetet működtetett, amely több mint hatmilliárd forintos adócsalásban érintett. – Dobrev pedig nemcsak szoros kapcsolatban állt Czeglédy Csabával, hanem még kölcsönt is adott neki az Altuson, azon a társaságon keresztül, amelyet Brüsszel közvetlenül támogat – fogalmazott Hidvéghi Balázs.

(Bákonyi Ádám, magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szijjártó megint profi volt! – Szijjártó Péter megsemmisítette a bevándorláspárti BBC riporterét

Veszély! – Gyuribá’ az EP-választások előtt bevásárolta magát a lengyel médiába