in , ,

Valaki ismét durván átverte az egész világot – Gondolatok a láb nélküli Floydról

Újra és újra át vagyunk verve.

Újra és újra át vagyunk verve, mi meg hagyjuk, csak tudnánk miért.

Pár órával ezelőtt hoztuk le elsőként Magyarországon a szenzációt, hogy egy videón az látható, amint George Floydot bepakolják a mentőautóba, csakhogy Floydnak nincs lába, tehát feltehetően egy bábut raktak a mentőautóba.

https://mindenszo.hu/na-de-hova-tunt-georg-floyd-laba-video/

Még nem hozta le a magyar média, nem hivatkozik ránk senki, de megírhatnák önállóan is a hírt, ám mégis egyelőre hallgat. Mindenki. A teljes jobboldali média is hallgat. Miért? Na, adjunk egy-két napot a dolognak, utána újra írunk róla.

 

Mivel nem tudjuk a magyarázatot, hogy miért nincs lába George Floydnak, mi most továbbgondoljuk a sztorit. Kizárólag a logika mentén tudunk következtetni, mi is történhetett valójában ebben a hatalmas átverésben.

Azért nincs lába a Floydnak, mert az egy bábú. Kétségtelen, hogy vannak olyan videók, ahol Floyd teljes egészében látható egy hordágyon. Ebből egyenesen az következik, hogy több jelenetet is felvettek! Igen, ezek jelenetek!

Valahogy úgy kell ezt elképzelni, ahogy a CNN “híradásait”:

FactCheck: Eva Bartlett's claims about Syrian children – Channel 4 ...

Russian news servers spread hoax that "Western media" are faking ...

 

A jó képek érdekében a CNN hatszor is megrendezi ugyanazt a háborús jelenetet, ugyanazzal a kislánnyal, csak különböző emberek cipelik őt. Tehát ez nem híradás, hanem egy megrendezett jelenet, ergo átverés.

 

Ugyanez, amikor fizetett “tömeg” jelenik meg tüntetni az utcákon: néhány emberről készítenek híradást egy üres utcában, közelképekkel!

Így néz ki messziről a jelenet, amit aztán eladnak hírnek este:

CNN reporter is caught up in 'fake news' row after being accused ...

 

Ugyanez a sztori Floyddal. Amennyiben egy láb nélküli bábút raktak a hordágyra, Floyd él, és virul.
Ha Floyd él és virul, és az tényleg egy bábú volt, akkor a körülötte álló ázsiai rendőrök is tudtak az egészről: tehát be voltak építve. Ha be voltak építve, arról a rendőrségnek tudnia kell, kivéve, ha nem titkosszolgálati módszerekkel intézték a dolgot (mentős, rendőr, halotti bizonyítvány, boncolási jegyzőkönyv, temetés, stb.). Ha titkosszolgálati módszerekkel csinálták, nyilván nem külföldi titkosszolgálat végezte a melót, hanem amerikai. Az FBI aligha, mert az nem kimondott Trump ellenes, vagy kevésbé. Akkor pedig a CIA keze van a dologban. Ha a CIA keze van a dologban, abból egyenesen következik, hogy a Deep state kezében van a CIA. A kör bezárul, az átverés átverés marad, a világ meg benyalja ezt az orbitális hazugságot.

 

Okfejtésünket Teller Edével fejezzük be.

 

Elképzelhetem azt, hogy az igazság abszolút, de nem tudom elképzelni, hogy én vagy akárki más ezt az abszolút igazságot ismeri. Mi valamennyien tévedünk, valamennyiünknek igyekeznünk kell a helyes elhatározásokat keresni. Én bizony tudom, hogy a véleményemet sokszor meg kellett változtatnom. Nem állítom, hogy mindig igazam volt, és elképzelhetőnek tartom azt is, hogy most is tévedhetek. De ezen az alapon, azon a bizonytalan alapon, hogy tévedni emberi dolog, mégis emberi módon kell előrehaladnunk.

Teller Ede

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál – ATV. Alinda. Törökülés. Nyerítés. Tornanadrág. Tornacipő

Szijjártó Péter felszólalásában rendet tett az ellenzéki fejekben! Videó