in , ,

Vajon lesz itthon visítás? Ursula kötelezővé tenné EU – szerte az oltást!

Nézzünk néhány friss hírt

Íme pár friss hír ugyanarról a témáról:

 

 

Na, a hülye Mi Hasznák mozgalom, amelyik összefogott vírushisztiben a ballibernyákokkal, mennek most tüntetni Brüsszelbe? Vagy mi lesz?

Itt jegyezzük meg, hogy bármilyen durva szigorítás ellenállást szül egyébként. Nálunk kötelezővé tétel nélkül egy hét alatt 800 ezer ember felvette az oltást, köztük közel 100 ezer első oltásos.

Amennyiben EU nyomásra EU-szerte kötelezővé akarják tenni a koronavírus elleni oltást, úgy abból össznépi, összkontinensnyi lázadás lesz, elől a hülye német néppel.

Amennyiben az EU nyomásra EU-szerte kötelezővé akarják tenni a koronavírus elleni oltást, és ezt Magyarországra is rá akarják erőszakolni, úgy szerintünk a magyar kormány vagy népszavazást vagy nemzeti konzultációt fog indítani a kérdésről, és annak fényében fogja meghozni a döntést: a beoltottak többsége is várhatóan arra szavazna véleményünk szerint, hogy ne legyen kötelező az oltás, ne erőszakolják rá senkire. Szerintünk nem lenne rossz megoldás, de mint mondtuk, az emberi természet ilyen: az ellenállás ellenállást szül. A szigorítás, a szigor lázadást hoz.

Tehát Ursula és az EU el van tévedve, mint mindig. Nem ismerik egyetlen ország lelkét sem, az emberek viselkedését, de hát honnan is ismernék? Elég rájuk nézni, elég megnézni az EU vezetők múltját, hogy micsoda nagy kommunista senkik.

Az EU el van tévedve. Itt az ideje, hogy szétessen az egész végre.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Figyelemelterelő családi fotót tett fel Jakab Péter

Besz@rás: olasz befektetői köröknek is felajánlhatták a Városházát