in ,

Vajon hány lélegeztetőgép jönne ki a Budapesti vizes vb-ből?

Tenné fel a kérdést az ellenzék….

Vajon hány lélegeztetőgép jönne ki a Budapesti vizes vb-ből? Tenné fel a kérdést az ellenzék.
És teszi is nemsokára. Jönnek majd a költségekkel, meg azzal, hogy nem térül meg a rendezvény (de, megtérül), majd a hvg és a 444 okos propagandistái (ők tényleg nem újságírók, ők propagandisták) elmagyarázzák, hogy ennyi és ennyi kórházat fel lehetne ebből újítani. Egyébként a kormány felújított már közel 100 kórházat, és majd ennyi orvosi rendelőt, tehát van mire büszkére lennie a magyar kormánynak, és az embereknek.

Ne féljünk, jönnek majd az olimpiagyilkos pesti csőcselék Momentumosok, és elmagyarázzák, hogy a pénzt költsük inkább oktatásegészségügyotthonápolásra, no meg persze lélegeztetőgépre.
Abba már bele sem gondolnak balliberális csőcselékék, hogy a sportba fektetni a legjobb, ugyanis minél több magyar sportolónk lesz, annál kevesebb betegünk lesz, tehát kvázi az egészségügyre is kevesebbet kell költeni. De ezt a kígyóvállú, sosem sportoló Fekete-Győr Andrások sosem fogják megérteni, hogy miért fontos a sport, nem, ő inkább beszól az atléta Gyurta Dánielnek, ahogy tette azt hónapokkal ezelőtt.

Szóval hamarosan érkeznek a fanyalgók, a sivalkodók, főképp a balliberális Momentum irányából várjuk a nyilatkozatokat. Mi pedig válaszként küldjük el őket az anyjuk keservébe! Oda valók!

mindenszo.hu

A pillanat, amikor Vona Gábor egy rajzfigurával beszélget

Oszt mibű? Botmixeres Cseh Katalin és a luxusutazások…