in ,

Üzenet azoknak az ellenzéki szavazóknak, akik Orbán Viktort “Csúti törpézik”

Gyűlölködni, azt tudtok…

Drága Bogaraim!

Mi már 2010 előtt elkezdtük magyarázni nektek, hogy ez a stílus, amit agyhalott vezéreitektől (Gyurcsány, Fekete-Győr, Szél, stb.) tanultatok, nem fog működni: csak felhergelitek a jobboldali szavazókat, összerántjátok a nemzeti tábort, és ilyenkor tudjátok mi jön? 2/3.
Elmondtuk nektek 2014-ben ugyanezt, hogy nem sokat használ ez az akasztgatós, lámpavasazós, IFA platóra hányós, fasisztázós, nácizós, lecigányozós stílus, mert ugyanaz lesz, ami 2010-ben: 2/3. Úgy is lett.
És elmondtuk ugyanezt 2018-ban is, de nem hallgattatok ránk. 2/3.
Gyűlölködéseitekben egyik visszatérő elem nálatok, kedves ellenzéki szavazók, hogy Orbán Viktort alacsony, törpe, “csúti törpe”, és ehhez hasonló gyalázkodásokkal, szidalmazásokkal illetitek. Az egy dolog, hogy az ember magassága nem érdem, hanem egy állapot, van aki alacsonyabb, van, aki magasabb. Mintha ez számítana is bármit.
Kizárólag a ti kedvetekért, tegyük tehát tisztába ezt a törpézős dolgot is. Rögtön itt van pár összehasonlítás:

  1. Bajnai Gordon: 1.75 m
  2. Putyin: 1.7 m
  3. Orbán Viktor: 1.74 m
  4. Emannuel Macron: 1.77 m
  5. Angela Merkel: 1.65 m

A már elhunyt Horn Gyula magasságáról nincsen információnk, de ő pl. jóval alacsonyabb volt Orbán Viktornál, mégsem törpézte le senki. Orbán Viktor 174 cm-es magasságával egyébként pedig a legkevésbé sem nevezhető törpének. Egy kis keresgéléssel ti is megtalálhatjátok (Gugli a barátod), hogy ki milyen magas, és végre befejezitek az állandó gyalázkodást!

Na, puszi, kedves libsi szavazók!

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bayer Zsolt: “Az abnormalitás még egy utolsó támadást intéz éppen a normalitás ellen”

Szinte háborús övezetté vált Franciaország – Félmeztelen férfi harcol a rendőrségi vízágyúkkal a Champs-Elysées-n – videó!