in ,

Üzenet a jobboldali médiának! Ellenzéki téma esetén is kormánypárti képviselők fotóit használjuk!

Elég már az ellenzékből!

Tisztelt Kollégák!

Tekintsük ezt egyfajta nyílt levélnek. Mint tudjuk, a negatív hír is reklám, de természetesen azt nem tehetjük meg, hogy az ellenzékkel nem foglalkozunk. Való igaz, hogy mi is talán itt a mindenszo.hu szerkesztőségében túl sokat foglalkozunk velük, ezzel akarva, akaratlanul is reklámot csinálunk nekik. Főleg úgy, hogy még az ő fotóikat is használjuk.

Azonban itt van egy trükk, amit most mindenkivel megosztunk, amit jó lenne, ha a jobboldali sajtó megfogadna, és mutatni fogunk egy példát is javaslatunkra: mivel azt nem tudjuk megtenni, hogy ne foglalkozzunk az ellenzékkel, főleg így az ostoba kis előválasztásuk kapcsán, ami mint tudjuk egy színház. Azonban ha a híreinkbe beleviszünk egy kis csavart, máris tudjuk a kormánypárti képviselőket reklámozni.

Egy példa: hétfőn, Jakab Péter elkezdte sértegetni a kormánypárti képviselőket, amire válaszul Kövér László házelnök úr elvette a szót Jakabtól.

Jakab Péter sértegetéssel kezdte a parlamenti ülést – Kövér László azonnal elvette tőle a szót

 

És íme a módszer lényege: használjuk a kormánypárti képviselők fotóit. Ne Jakab Péteren legyen a hangsúly, hanem azon, hogy Kövér László elvette a szót. És ugyanez bármilyen felháborító, botrányos ellenzéki felszólalással, kapjon reklámot inkább a kormány, mint a globalista balliberális ellenzék.

CSINÁLJUK UGYANEZT AZ ELŐVÁLASZTÁSSAL! Ne az ellenzéki induló jelöltek fotóit használjuk kezdőképként, hanem a kormánypárti jelöltek válaszreakcióit az adott eseményre, máris ismertté válik a kormánypárti jelölt.

 

Tisztelettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Földi László: amit az ellenzék gondol hazánkról, annak semmi köze Magyarországhoz – Videó

Propagandamédia: Karácsony emberével egyeztetett a Telex főszerkesztője egy budapesti borbárban