in , ,

Uniós beavatkozással akarják eltávolítani Orbán Viktort – Bosszúhadjárat indult hazánk ellen (videó)

Bosszúhadjárat indult hazánk ellen. Tisztán látszik, hogy Brüsszelben nem tudják megemészteni a Fidesz-KDNP újabb kétharmados választási győzelmét és kettős erővel támadásban is lendültek.

Külföldről, uniós beavatkozással akarják eltávolítani Orbán Viktor miniszterelnököt, az eszközökben pedig nem is válogatnak: büntetés, szankciók, kiátkozás, nyomásgyakorlás.

A mindig „nagyon okos és a valóságot tűpontossággal érzékelő haladók” megint ott tartanak, ha nem megy Magyarországról, akkor majd megy külföldről, ha a magyarok nem váltották le Orbán Viktort, akkor majd megpróbálják ők elkergetni a magyar kormányfőt.

Ebben a feladatban természetesen a legelszántabb Judith Sargentini holland liberális EP-képviselő, Soros György elkötelezetten bevándorláspárti alattvalója. Jelentésében feketén-fehéren az áll: az uniónak cselekednie kell Magyarországgal szemben, ugyanakkor Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter gyorsan helyretette a hőbörgőket az Európai Parlament belügyi-, állampolgári jogi-, és igazságügyi bizottságának a magyarországi jogállamisággal foglalkozó ülésén.

A Fidesz szerint teljesen egyértelmű kísérletek történnek arra, hogy Magyarországot megtörjék. A kormánypárt minősíthetetlennek tartja, hogy az ellenzék külföldi megszállókat hívna hazánkba.

Az Informátor stábja kiderítette, hogy a brüsszeli szemüveg nélkül miként is fest a magyar valóság és mik a tények.

 

(forrás:echotv.hu, magyaridok.hu)

Csupán 100 millió ember haláláért felelős ideológust ünnepel a baloldal

NA VÉGRE! – NAGY AZ ÖRÖM! – Itthagyja Magyarországot Schilling Árpád! – Nem fogod elhinni hova megy!